Bergen filminin galasına çevik kuvvet gitti!

Yayın tarihi: 5 Mart 2022 Cumartesi 10:38 am - Güncelleme: 5 Mart 2022 Cumartesi 10:38 am

Farah Zeynep Abdullah’ın başrolde oynadığı “Bergen” filminin İstanbul’daki galasına çevik kuvvet giderken şarkıcı Bergen’i öldüren Halis Serbest’in yaşadığı Adana’nın Kozan ilçesindeki belediye sinemasından filmin aniden kaldırıldığı iddia edildi.

Adana Pozantı’da 14 Ağustos 1989 tarihinde boşandığı eşi Halis Serbest tarafından öldürülen Bergen’in hayatı beyaz perde ile buluştu. Filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah oldu.

Vizyona girmesi ile birlikte film hakkında birçok şey konuşulurken Gazeteci Candaş Tolga Işık’tan önemli bir iddia geldi. Işık, Bergen filminin İstanbul’daki galasına çevik kuvvet gittiğini ve şarkıcı Bergen’i öldüren Halis Serbest’in yaşadığı Adana’nın Kozan ilçesindeki belediye sinemasından filmin aniden kaldırıldığını iddia etti.

Işık’ın konu ile ilgili paylaşımları şu şekilde:

“8 mart öncesi size bir Türkiye gerçeği anlatayım: Bergen’i öldüren Halis Serbest’in yaşadığı Kozan’da belediye sineması bugün aniden Bergen filmini yayınlamaktan vazgeçti! Filmin İstanbul’daki galasına çevik kuvvet geldi. Ölüm tehditleri alan yapımcıları ise korumalarla yaşıyor.”

“Az önce Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı aradım ve “1 ay önce rezervasyonu yapılan film neden gösterime girdiği gün bir anda vizyondan kaldırıldı?” diye sordum. “Öyle uygun görüldü” dedi. Sayın Başkan, tüm ısrarlarıma rağmen başka bir yanıt vermedi” şeklinde konuştu.”

Geçtiğimiz günlerde katıldığı Söylemezsem Olmaz programında hayatını kaybeden Bergen hakkında ağza alınmayacak sözler söyleyen Halis Serbest’in Adana Kozan’da yaşamaya devam ediyor.

Acıların kadını olarak bilinen Bergen, Adana Pozantı’da 14 Ağustos 1989 tarihinde boşandığı eşi Halis Serbest tarafından kurşunlanarak, 30 yaşında öldürülmüştü.

Dünyaca ünlü kriketçi Shane Warne yaşamını yitirdi