Beraberlik mutlu etmedi! Fenerbahçeliler Ali Koç’a isyan bayrağını çekti

Yayın tarihi: 8 Kasım 2021 Pazartesi 8:44 am - Güncelleme: 8 Kasım 2021 Pazartesi 8:47 am

Fenerbahçe taraftarları Kayserispor beraberliğinin ardından kötü gidişe isyan etti. Başkan Ali Koç’un arabasının önünü kesen taraftarlar istifa sloganları attı. Fenerbahçeli Rambo Okan ise maçtan sonra çıktığı otobüs durağında istifa diye bağırdı.

 

Fenerbahçe dün akşam evinde ağırladığı Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. Mesut Özil, 90+9’da kazanılan penaltıyı gole çevirdi ve Fenerbahçe tarihinde ilk defa ligde dört maç üst üste mağlup olmaktan kurtuldu. Maç sonunda Fenerbahçe başkanı Ali Koç’a büyük tepki vardı. Fenerbahçe taraftarları, uzun süre yönetimi ve futbolcuları protesto etti. Teknik direktör Vitor Pereira da istifaya davet edildi.

ALİ KOÇ STADDAN ÇIKMAKTA ÇIKMAKTA ZORLUK YAŞADI

Ali Koç, stattan çıkmakta zorluk yaşadı. Taraftarlar, arabasının önünü kesti. Beraberliğe rağmen Fenerbahçe taraftarı dakikalarca yönetim ve futbolcuları protesto etti, Pereira’yı istifaya çağırdı. Kanarya milli araya mutsuz girdi.

Fenerbahçe 90+5’te geri döndü

ÜÇ SENESİNDE ÜÇ FARKLI ŞAMPİYON!

Fenerbahçe’de başkan olarak dördüncü sezonunu geçiren Ali Koç, henüz şampiyonlukla tanışamadı. Ali Koç’un ilk senesinde Galatasaray şampiyon olmuştu.

Daha sonra pandemi dönemine denk gelen sezonda Medipol Başakşehir, Süper Lig’in altıncı şampiyonu olarak tarihe geçti.

Geçtiğimiz sezon ise Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, ipi göğüsledi.

ROMBO OKAN: ALİ KOÇ İSTİFA ET OĞLUM!

Fenerbahçe tribünlerinin sevilen isimi Rambo Okan, Kayserispor maçının ardından çıktığı otobüs durağının üzerinden Başkan Ali Koç’a seslendi. Rambo Okan, Ali Koç için istifa çağrısı yaparak, “Sayın Ali Koç ben sana demedim mi pazar günü Kayseri bizi si si yapacak diye? Bu taraftara yazık. İstifa et oğlum. Seni var ya yakalarsam si si… İstifa et oğlum istifa” ifadelerini kullandı.