Mustafa Keser’den yeni açıklama: Bütün Türkiye şok olacak

Yayın tarihi: 2 Ekim 2021 Cumartesi 5:24 pm - Güncelleme: 3 Ekim 2021 Pazar 11:16 am

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser’in Star TV ekranlarında hazırlamaya başladıkları ‘Benzemez Kimse Bize’ programının yayın ömrü kısa sürdü. Programın yayından kaldırılmasının nedeninin Bülent Ersoy olduğunu söyleyen Mustafa Keser, “Önümüzdeki günlerde bütün Türkiye şok olacak” dedi.

Star TV ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alan Benzemez Kimse Bize’nin yayın hayatı çok kısa sürdü. Şu sıralar sahte PCR testi iddiaları nedeniyle orkestrasının tutuklanmasıyla gündemde olan Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in sunduğu program sadece 2 bölüm yayında kalabildi.

‘YERSİZ KAPRİS VE TUTUMUNDAN KAYNAKLANMIŞTIR’

Olayın duyulmasının ardından Mustafa Keser, sosyal medya hesabından programın bitiş nedeni hakkında sitem dolu açıklamalarda bulundu.

Aksaklıkların Ersoy’dan kaynaklı olduğunu belirten Keser, “Bütün aksaklıklar sayın Bülent Ersoy’un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır” dedi.

Keser’in paylaşımı şu şekilde:

Resim

BİR AÇIKLAMA DAHA: TÜRKİYE ŞOK OLACAK

Mustafa Keser, Ataköy’de sahne aldığı bir mekandan çıkarken Bülent Ersoy ile yaşadığı olaylar hakkında konuştu. Televole’ye açıklamalarda bulunan Keser, “Önümüzdeki günlerde bu hususta çok geniş, olay yaratacak bazı açıklamalarım olacak. Bütün Türkiye şok olacak” dedi.