‘Benekli Ayhan’ lakaplı Ayhan Koç kimdir, neden darp edildi? Benekli Ayhan bulundu mu?

Yayın tarihi: 17 Ekim 2023 Salı 3:43 pm - Güncelleme: 17 Ekim 2023 Salı 3:43 pm

Benekli Ayhan‘ lakabıyla YouTube’da yayınladığı videolar ile tanınan Ayhan Koç, Isparta’da saldırıya uğradı. Olay kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken, çok sayıda vatandaş ‘Benekli Ayhan kimdir’, ‘Benekli Ayhan olayı nedir’, ‘Benekli Ayhan öldü mü’, ‘Benekli Ayhan’ı neden dövdüler’, ‘Benekli Ayhan kayıp mı, bulundu mu’ gibi soruların yanıtını arıyor. Peki Benekli Ayhan lakaplı Ayhan Koç kimdir? İşye ayrıntılar…

Youtube’da yayınladığı videolar ile tanınan ‘Benekli Ayhan’ lakaplı Ayhan Koç Isparta’da İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanında iki kişi tarafından öldüresiye darp edildi. Benekli Ayhan’a yönelik saldırı bir başkası tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Belli bir sürenin ardından aldığı darbeler nedeniyle yerde hareketsiz kalan Ayhan Koç’a bu durumda bile saldırının devam ettiği görüldü.

BENEKLİ AYHAN LAKAPLI AYHAN KOÇ KİMDİR?

Ayhan Koç, ‘Benekli Ayhan’ olarak biliniyor. Ankara’daki köklü futbol kulüplerinden biri olan Ankaragücü’nün tutkulu bir taraftarı olan Ayhan Koç, Sivaslı bir ailede doğmuş olup, şu an Ankara’da yaşamaktadır. 1980 yılında dünyaya gelen Benekli Ayhan 41 yaşındadır. Ayrıca üç çocuk babasıdır.

BENEKLİ AYHAN (AYHAN KOÇ) KAYIP MI, BULUNDU MU?

Ailenin avukatını olduğunu belirten Şahin Polat, sosyal medya hesabından Ayhan Koç’un sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Avukat Şahin Polat, şunları kaydetti:

Benekli Ayhan Koç Ankara’da, durumu iyi arayan soran herkese çok teşekkür ediyor. Teyitsiz, doğrulanmayan bilgi paylaşılmamasını rica ediyor. Ben de herkese teşekkür ederim. Çok seveni var çok kişi aradı, ilgilendiler sağ olsunlar.

Benekli Ayhan Isparta’da saldırıya uğradı