Ben Affleck bir kez daha Batman rolünde!

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2020 Pazartesi 8:30 am - Güncelleme: 23 Ağustos 2020 Pazar 2:51 pm

The Flash filmi ile ilgili detaylar sonunda netleşmeye başladı. Ben Affleck bir kez daha Batman rolüyle karşımıza çıkacak.

Ben Affleck bir kez daha Batman rolünde!. DC uzun süredir The Flash filmi üzerinde çalışıyordu. Filmin Flashpoint Paradox hikayesini işleyeceği daha önceden açıklanmıştı. Lakin hangi karakterleri ön plana çıkarılacağına dair bir karmaşa söz konusuydu.

Çünkü DC’nin alelacele vizyona soktuğu Justice League filmi ile dengeler değişmiş ve sinematik evren hayalleri suya düşmüştü.

Ben Affleck

Ayrıca yeni yayınlanacak olan The Batman filmi de sinematik evreninde köklü değişiklikler olacağının en net göstergesiydi.

Ortaya çıkan son haberlere göre The Flash filmi DC’nin yeni sinematik evreni için dönüm noktası olacak. Bu filmle birlikte hüsran yaratan DC sinematik evreni, The Batman ile başlayacak yeni sinematik evrene dahil edilecek. En azından iddialar bu yönde.

The Flash filmiyle daha önce Batman rolünde izlediğimiz Ben Affleck ve Michael Keaton da bir kez daha pelerinli üniformanın içerisine girecek.

Hatırlanacağı üzere Keaton 1989 ve 1992 yıllarında yayınlanan Batman filmlerinde başrolde yer alıyordu.

Öte yandan iki farklı Batman karakterinin bulunması biraz kafaları karıştırabilir. Lakin söz konusu Flashpoint Paradox olduğunda çok daha fazla sürprize hazırlıklı olmamız gerekiyor.

Zira animasyon dünyasındaki Justice League hikayesine de yön veren Flash’ın başına gelen olaylardı. Tabi ki bizleri ne gibi sürprizlerin beklediğini zaman gösterecek.

YouTube video indirme: YouTube video nasıl indirilir?