BELTUR’da üst düzey değişiklik

Yayın tarihi: 5 Ekim 2020 Pazartesi 7:24 pm - Güncelleme: 5 Ekim 2020 Pazartesi 7:24 pm

İSTANBUL HALK EKMEK AŞ Genel Müdürü Okan Gedik, BELTUR AŞ’ye genel müdür vekili olarak atandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İSTANBUL HALK EKMEK AŞ Genel Müdürü Okan Gedik, BELTUR AŞ’ye genel müdür vekili olarak atandı. BELTUR Genel Müdür Güçlü Şeneler ise İBB Perakende Grubu İştirakler Danışmanı oldu.

İBB iştiraklerinden BELTUR AŞ’de yeniden yapılanma çalışmaları devam ediyor.

Bu doğrultuda HALK EKMEK AŞ Genel Müdürü Okan Gedik, mevcut görevlerine ek olarak BELTUR AŞ Genel Müdür Vekili olarak atandı. Mevcut genel müdür Güçlü Şeneler ise, İBB’ye Perakende Grubu İştirakler Danışmanı olarak atandı.

Öte yandan, “BELTUR A.Ş.’de maaşların ödenmediği ve benzeri ortaya atılan tüm iddialar” hiç bir şekilde gerçeği yansıtmadığı duyuruldu.

Restoran ve kafeterya işletmeciliği hizmetlerinin yanı sıra nişan ve düğün organizasyonu ile fuarcılık hizmetleri de veren BELTUR AŞ, 1997 yılından bu yana İstanbullulara kaliteli, güvenli ürünleri uygun fiyatlar sunuyor. İBB’ye ait tarihi köşkler ile Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nin işletmeciliğini yapan BELTUR, sahiller ile hastanelerde yer alan çok sayıda kafeteryasında verdiği hizmetlerle de İstanbulluların takdirini topluyor.