Bella Hadid mutfakta: Yaprak sarma sardı

Yayın tarihi: 19 Ocak 2022 Çarşamba 10:52 am - Güncelleme: 19 Ocak 2022 Çarşamba 10:52 am

Dünyaca ünlü manken Bella Hadid, mutfaktaki yeteneklerini milyonlarca takipçisi ile paylaştı. Hadid’in bir tencere yaprak sarması sardığı görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Filistin asıllı dünyaca ünlü manken Bella Hadid sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Orta Doğu mutfağına merakı ile bilinen ünlü manken zaman zaman mutfağa da girerek hünerlerini sergilemekten de geri durmuyor.

Bella Hadid son olarak dün gece de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da dikkatleri kendisine çekti. Önceki gün depresyon ve akıl sağlığı ile ilgili açıklama ve fotoğraflarıyla gündem olan 25 yaşındaki Hadid, mutfağa girdi ve sarma yapmaya başladı.

24 milyondan fazla takipçisi olan Hadid’in videoları sosyal medyada gündem konusu oldu. Hadid’in yaprak sarması yaparken paylaştığı görüntüler takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Hadid’in sarmalarının “çok kalın” olduğunu iddia ederken, bir tencere sarma yapmasını takdir edenler de çoğunluktaydı.

İşte Gülşen’in gündeme oturan elbisesinin fiyatı