Bella Hadid Instagram’ı salladı

Yayın tarihi: 23 Aralık 2021 Perşembe 10:00 am - Güncelleme: 22 Aralık 2021 Çarşamba 5:38 pm

Ünlü manken Bella Hadid, Instagram hesabı üzerinden öyle fotoğraflar paylaştı ki, ortalık yangın yerine döndü.

Bella Hadid çıplak fotoğraflarını paylaştı. Güzel manken Bella Hadid Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımlar ile gündem olmaya devam ediyor. Sansasyonel yaşantısına ara vermeden devam eden Bella, bu sefer ise verdiği birbirinden seksi pozlarla gündeme geldi. Calvin Klein için kamera karşısına geçen ünlü model, alev alev yandığını bir kez daha gösterdi. Bella Hadid’in fotoğraflarına 2 milyona yakın beğeni gelirken yapılan yorumların sayısı da dikkat çekiciydi.

Bella Hadid

Güzel yıldızın Instagram’daki takipçi sayısı 48 milyona yakın. Paylaştığı ilginç fotoğraflar ve attığı hikayeler ile dikkat çeken Hadid, söz konusu markanın kemerleriyle enteresan pozlar verdi. Kemeri göğüslerine bağlayan Bella Hadid, birbirinden seksi pozlarını takipçileri ile paylaşmaktan da geri durmadı. Bu paylaşımlar sonrasında takipçi sayısında gözle görülür artış yaşayan Bella, ilerleyen zamanlarda da bu paylaşımlarına devam edebilir.

Aslına bakarsanız ünlülerin zaman zaman bu tarz paylaşımlarda bulunduğuna şahit oluyoruz. Kim Kardashian, Bella Thorne, Nicki Minaj ve daha pek çok starın Instagram’da yaptığı paylaşımlar olay oluyor. Şimdi Bella Hadid de bu yıldızların arasına katılmış durumda. Yapılan seksi paylaşımlar etkileşimi arttırdığı gibi takipçi sayısında da ciddi bir artışı beraberinde getiriyor. Bu da ünlü isimlere reklam, sponsor ve çeşitli iş birlikleri ile daha çok para kazanma imkanı sağlıyor. İşte atılan ateşli fotoğrafların altında yatan sebepler bundan ibaret. Tabii bir de gündemde olma isteği de var.