Bekçi şiddeti Türkiye’ye yayıldı

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2021 Pazar 2:08 am - Güncelleme: 16 Mayıs 2021 Pazar 6:33 pm

Son günlerde yurttaşlara uyguladıkları şiddetle sık sık gündeme gelen bekçiler, Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutlayan siyah-beyazlı taraftarları darp etti.

Süper Lig’te Beşiktaş’ın Göztepe’yi deplasmanda 2-1 yenmesiyle şampiyon olmasının ardından, siyah-beyazlı taraftarlar, konvoylar eşliğinde Beşiktaş ilçesine geldi.

Beşiktaşlı taraftarlar ile güvenlik güçleri arasında burada çıkan arbedede bekçilerin havaya ateş açtığı görüldü.

SOKAK ORTASINDA DARP ETTİLER


Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlaması için sokağa çıkan bir taraftar sokak arasında bekçiler tarafından darp edildi! Yurttaşlar evlerinin camından yaşananlara tepki gösterdi.

BEKÇİLER YURTTAŞLARI DARP ETMESİYLE GÜNDEME GELİYOR

Batman’da polis ve bekçilerin, 15 yaşlarındaki bir çocuğu yere yatırarak tekmelediği görüntüler yurttaşlar tarafından kaydedilmiş, yaşananlar gündeme bomba gibi oturmuştu.

Dün İstanbul bugün Batman… Bekçilerin sokak şiddeti bitmiyor

BARIŞ ATAY’DAN ŞİDDET GÖRÜNTÜLERİNİ SIRALAYARAK SOYLU’YA UYARDI

Barış Akay kişisel Twitter hesabından bekçilerin şiddet görüntülerini sıralayarak İçişleri Bakanı Soylu’yu uyardı. Atay yaptığı paylaşımda, “4 gündür Filistin bayrağı satan tezgahlara bile izin verip, binlerce kişinin sokaklara dökülmesine yol açarsan, bugün bu görüntüleri engelleyemezsin. Kaç gündür bekçi terörü yaşanıyor ülkede. Ya çeki düzen vereceksin ya da halk sonunda çileden çıkacak @suleymansoylu” ifadelerini kullandı.