beIN Türkiye faaliyetlerini durduruyor mu?

Yayın tarihi: 17 Haziran 2019 Pazartesi 2:20 pm - Güncelleme: 17 Haziran 2019 Pazartesi 2:21 pm

Uzun bir süredir beIN Türkiye ’nin faaliyetlerini durduracağı iddia ediliyordu. Bugün ise beIN Türkiye cephesinden konuyla ilgili resmi açıklama geldi.

beIN Türkiye faaliyetlerini durduruyor mu? Geçtiğimiz haftalarda ortaya atılan iddiaya göre; beIN ülkemizden çekilmek için kolları sıvamıştı. Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk’un olağanüstü genel kurul toplantısında, beIN Sports’un zarar ettiğini ve Türkiye’den çekilmek istediğini söylediği belirtilmişti.

Bu iddianın ardından gözler beIN cephesine çevrilmişti. Bugün ise beIN cephesi resmi sosyal medya hesaplarından duyuru yaparak, ülkemizden çekilmeyeceğini resmi olarak açıkladı.

beIN Türkiye

Firmadan gelen açıklama!

<>
“- Digiturk, TFF ile yaptığı yayın anlaşmasına binaen Türk futbolunun hali hazırdaki en büyük destekçisidir ve 20 yıldan bu yana iş ortaklığı yaptığı TFF’ye verdiği tüm taahhütlere her zaman bağlı kalmıştır, bağlı kalmaya da devam etmektedir.

– Yayın hakları anlaşmasından doğan her türlü yükümlülük ve ödemeler Digiturk tarafından gerçekleştirilmektedir.

– Diğer yandan Digiturk uzunca bir süredir, söz konusu anlaşma kapsamındaki bazı ticari hususlar hakkında TFF’den doğal ve makul taleplerde bulunmaktadır.

– Digiturk öncelikli gördüğü bu hususlar üzerinde TFF ile birlikte çalışmaya devam ederek; Türk futboluna hem ulusal hem de uluslararası alanda katkı sunmaya devam etme kararlılığındadır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.”

Huawei Snorkeling Case ile sualtı fotoğrafçılığını keşfedin