beIN Sports spikerinden ‘O lala’ açıklaması: Hakkınızı helal edin

Yayın tarihi: 11 Mart 2024 Pazartesi 4:52 pm - Güncelleme: 11 Mart 2024 Pazartesi 5:04 pm

Fenerbahçe-Pendikspor maçında Mert Hakan Yandaş’ın attığı golde ‘o lala’ ifadesini kullanan beIN Sports spikeri Ali Okancı bir açıklama yaparak helallik istedi.

Trendyol Süper Lig’in 29′ uncu haftasında Fenerbahçe, sahasında Pendikspor ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, geriye düştüğü karşılaşmadan 4-1’lik skorla ayrıldı. Üç puanı getiren goller; Mert Hakan Yandaş, Michy Batshuayi, Ferdi Kadıoğlu ve İrfan Can Kahveci’den geldi. Deplasman ekibin tek golünü ise Halil Akbunar kaydetti.

beIN Sports spikeri Ali Okancı’nın, Mert Hakan Yandaş’ın attığı golde kullandığı ‘o lala’ ifadelerine, bazı taraftarlar sosyal medyadan tepki gösterdi. Tecrübeli spiker, kendisine yönelik yapılan eleştirilerin ardından açıklama yaptı.

Okancı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Icardiiii diye bağırdım Galatasaraylı oldum. Ghezzaaaal diye bağırdım Beşiktaşlı oldum. Rossssi diye bağırdım Fenerbahçeli oldum. Diğer takımların da taraftarı oldum yıllar içinde. Bir süre önce benimle özdeşleşmesini istediğim için Avrupa liglerinde atılan harika gollerden sonra kullandığım ‘o la la’ sözünü Süper Lig’de de kullansam nasıl olur diye düşündüm.

Galatasaray-Rizespor maçını anlatsaydım bu hafta ilk kez Kerem Demirbay’ın golünde kullanırım tahminimce. Ve bu sefer de Fenerbahçe taraftarının lincine uğrardım kuvvetle ihtimal. Mert Hakan’ın golünde ilk kez kullandım ve şimdi tam tersini yaşıyorum. Hata ettim belki Süper Lig’de bu toplara girmemem gerekirdi bilemiyorum. Kırdıysam hakkınızı helal edin.”

‘GALATASARAY’ AÇIKLAMASI: İLK FIRSATTA DEĞERLENDİRECEĞİM

Okancı, sosyal medyadan gelen “Galatasaray maçlarını bir daha anlatmasın” eleştirileri için de “Yöneticilerimle ilk fırsatta bunun bir değerlendirmesini yapacağım ve kendi adıma bir aksiyon almam gerektiğine kanaat gerektirsem de alacağımdan emin olabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TELE1