Behzat Ç. 5. sezon için üzen açıklama geldi

Yayın tarihi: 23 Ekim 2019 Çarşamba 10:45 am - Güncelleme: 23 Ekim 2019 Çarşamba 10:45 am

Behzat Ç dizisinin yapımcısı ile BluTV’nin anlaşamadığı bu yüzden 5. sezonun çekimlerinin başlamadan bittiği iddia edildi.

Behzat Ç. efsanesi 3. sezonun ardından tam 6 yıl sonra BluTV ile karşımıza bir kez daha çıkmıştı. BluTV’de yayınlanan 4. sezon sonrası 5. sezonun geleceği müjdelenmişti. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçuoğlu ve Canan Ergüder‘in oynadığı Behzat Ç. için bugün üzücü bir açıklama geldi.

Behzat Ç.’de Behzat’ın abisini çanlandıran Ege Aydan namı diğer Şevket, Instagram hesabından üzücü açıklamalarda bulundu. Instagram gönderisine yapılan bir yoruma “Proje durdu ne yazık ki anlaşamadılar.” şeklinde cevap verdi. 5. sezon için dizi yapımcısı ile BluTV’nin anlaşamadığı söyleniyor.

Behzat Ç. 5. sezon

Şimdilik BluTV cephesinden bir açıklama gelmediğini belirtelim. Ancak 6 yıl sonra bile aynı etkiyi yaratan dizinin havada kalmayacağını eğer BluTV ile anlaşma sağlanamazsa başka bir yapımcı ile anlaşılacağını düşünüyoruz.

Disney+ rekabeti Netflix fiyatlarını indirecek mi?

Umarız BluTV ile olan anlaşma en kısa zamanda sağlanır ve 2020 yılında bizi bomba gibi bir 5. sezon bekler. Son olarak yeni sezondan tüm izleyenlerin beklentisinin Harun‘un geri dönmesi olduğunu belirtelim.