Begüm Polat, mendil satan çocuğa yardım ettiği için saldırıya uğradı

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2021 Salı 12:38 pm - Güncelleme: 24 Ağustos 2021 Salı 12:38 pm

Neşet Ertaş’ın ‘Doyulur mu?’ isimli şarkısına yaptığı cover ile bilinen şarkıcı Begüm Polat, komşusunun saldırısına uğradı. Polat, oturduğu sitenin etrafında mendil satan çocuklara yardım ettiği sırada komşusu karşı çıktı, çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Polat’ın elinde ve dizinde yaralar meydana geldi.

Begüm Polat, geçtiğimiz günlerde Bomonti’deki sitesinde darp edildiğini iddia etti.Günaydın’da yer alan habere göre, daha önce de sitenin etrafında mendil satan çocuklara yardım eden şarkıcı, yine çocuklara yardımcı olmak isterken kadın komşusu yanına gelerek karşı çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tekmeli tokatlı kavgada şarkıcının elinde ve dizinde yaralar meydana geldi. Begüm Polat, erkek arkadaşı ve sitenin güvenliği tarafından kurtarıldı.

“DAVAYI KAZANIRSAM O ÇOCUĞUN OKUL MASRAFINI KARŞILAYACAĞIM”

Yüzüne saldırılmaya çalışan ve yere düştükten sonra da kendisine tekme atmaya devam eden komşusundan şikayetçi olan şarkıcı, “Davayı kazanırsam tazminatı o çocuğun okul masrafları için harcayacağım” dedi.

“BANA SELAM VEREN BİRİYDİ, NİYE BÖYLE YAPTI ANLAMADIM”

Yaşadığı korkunç olayı anlatan Begüm Polat, sözlerine şöyle devam etti: “Saldırıya uğrayınca büyük şok yaşadım, şaşkınlıktan hareket bile edemedim. Aslında beni gördüğünde selam veren biriydi, neden böyle bir şey yaptığını hiç anlayamadım. Kadına şiddetin bu kadar yoğun olduğu bir dönemde kadının kadına yaptığı şiddet gerçekten büyük talihsizlik…”

Şarkıcı Begüm Polat, kadın komşusunun tekmeli yumruklu saldırısına uğradığı için şikayetçi oldu