Bedava ve hızlı kargo için Amazon Prime!

Yayın tarihi: 17 Eylül 2020 Perşembe 7:00 am - Güncelleme: 16 Eylül 2020 Çarşamba 5:47 pm

Amazon’un ayrıcalıklı hizmeti olan Amazon Prime Türkiye pazarına 7.90 TL’den giriş yaptı. Peki, bu serviste neler yer alıyor? İşte detaylar.

Ayrıcalıklı üyelik servisi Amazon Prime şimdi Türkiye topraklarında kullanıma sunuldu. Amazon’un alışveriş hizmetleri ile eğlence servislerini tek çatı altında buluşturan Prime, seçili şehirlerde aynı gün ve ertesi gün teslimat, Amazon Original içeriklerinin yanı sıra birçok ödüllü film ve diziyi barındıran Prime Video, oyun dünyasının gözde kanalı Prime Gaming ve Prime üyelerine özel indirimler gibi eşsiz ayrıcalıklar sunuyor.

Amazon Prime

Prime hizmetine 30 günlük ücretsiz deneme süresinin ardından, www.amazon.com.tr/prime adresinden aylık 7,90 TL karşılığında abone olunabiliyor.

Bedava ve hızlı kargo hizmetiyle öne çıkan Amazon Prime, geçerli ürünlerde İstanbul, Bursa ve Kocaeli’de 50 TL ve üzeri alışverişlerde aynı gün teslimat hizmeti sunuyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Antalya, Manisa, Bolu ve diğer 10 ildeki üyeler ise harcama limiti olmaksızın ertesi gün teslimat hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Açılışta Samsung, Under Armour, Maybelline, LEGO, Philips, Omo, Prima, L’oreal Paris, Puma, Bose, HP, Lenovo ve daha birçok prestijli marka Prime teslimat kapsamında tüketicilerle buluşuyor.

Amazon Prime neler sunuyor?

– Bedava ve Hızlı Kargo: Elektronikten Bilgisayara, Kitaptan Moda, Ev ve Mutfak ürünlerine kadar binlerce geçerli üründe bedava ve hızlı kargo

– Prime Video: Tom Clancy’s Jack Ryan, Good Omens, Modern Love ve The Marvelous Mrs. Maisel’i de içeren Amazon Original TV dizilerinin yanı sıra All or Nothing: Manchester City, Steven Gerrard’s Make Us Dream.ve El Corazón de Sergio Ramos gibi spor belgesellerine ve The Upside, The Aeronauts gibi Amazon Original filmlerinin de bulunduğu geniş film ve dizi yelpazesine Türkçe altyazı seçeneğiyle erişim

– Prime Gaming: League of Legends, Teamfight Tactics, Black.Desert Mobile gibi oyunlar ve oyun içi içeriklere erişme avantajınının yanı sıra her ay ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv kanalı aboneliği

– Özel Fırsatlar: Popüler markaların ürünlerinde özel indirimlere erişim

– Prime Day: Sadece Prime üyelerine özel Amazon’un dünya çapında düzenlediği yılın en büyük indirim günleri Prime Day’e özel indirim ve fırsatlara erişim

30 günlük ücretsiz deneme süresinin ardından, www.amazon.com.tr/prime adresinden Prime’a aylık 7,90 TL karşılığında abone olunabiliyor.

Prime ile Her Gün Daha Güzel

Prime yaşanılan her günü güzelleştirmek üzere tasarlanmış bir üyelik hizmetidir. Dünya çapında 150 milyon ücretli abonenin faydalandığı hizmet, Prime Day’in eşsiz alışveriş ve eğlence deneyimini de kapsıyor. Prime, seçili şehirlerde aynı gün ya da ertesi gün teslimat; Prime Video ile Amazon Originals içerikleri de dâhil birçok ödüllü dizi ve filme erişim;Prime Gaming ve çok fazlasını ayda 7,90 TL’ye Türkiye’deki tüketicilere sunuyor. 30 günlük ücretsiz deneme üyeliğinizi başlatmak için tıklayın.

TP-Link Tapo C100 ile ev ve ofisinizi güvence altına alın