Bebeğinin komşusundan olduğuna sevinen kadın koronavirüse yakalandı

Yayın tarihi: 1 Ekim 2020 Perşembe 11:07 am - Güncelleme: 1 Ekim 2020 Perşembe 11:07 am

4 aylık bebeğinin babası komşusu çıkınca sevinmesiyle bir anda Türkiye’nin gündemine gelen Esra K.‘nın koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. ATV’de çalışan Esra Erol ve ekibinin panik yaşadığı öğrenildi.

Geçtiğimiz haftalarda ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programını katılan Esra K. 4 aylık bebeğinin kendisinden yaşça büyük olan komşusundan olduğunu söyledi. Programda yapılan DNA testinde bebeğinin babası komşusu çıkınca sevinmesiyle bir anda Türkiye’nin gündemine gelen Esra K. İstanbul’dan Aydın’a döndü.

Kocası ve çocuğunun gerçek babasıyla birlikte fotoğraf çektirmiş

Memleketi Aydın Nazilli’ye gelişinde polis merkezine götürülen ve ifadesi alınan Esra K.’ye, yerleştirildiği sığınma evinde Kovid-19 testi yapıldı. Test sonucu pozitif çıkan Esra K., hastanede tedaviye alındı. Esra K. ile temas eden sığınma evindeki 2 personelin ise evde karantinaya alındığı öğrenildi. Esra K.’nin kızı ise devlet korumasına alındı.

ESRA EROL’UN EKİBİ PANİK OLDU

ATV’nin cezası belli oldu: CHP’li RTÜK üyelerinden tepki

Öte yandan Esra K.’nın koronavirüse yakalanmasının ardından Esra Erol’un programında çalışan ekipte panik başladığı öğrenildi. Program ekibi ve Esra Erol’un son durumu henüz bilinmiyor.

NE OLMUŞTU?

Esra Erol‘un programındaki skandal Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşmüştü. 4 aylık bebeğin, resmi babasından değil, komşudan olduğu ortaya çıkmıştı. DNA sonuçlarından sonra eşini aldatan annenin, “Allah’ıma çok şükür, biliyordum zaten” sözleri tepki çekmişti.

RTÜK utangaç bir açıklama yaptı! Esra Erol tepki gösterdi