Bebeğini raylara bırakarak ölümünü izledi

Yayın tarihi: 6 Nisan 2022 Çarşamba 6:07 pm - Güncelleme: 6 Nisan 2022 Çarşamba 6:07 pm

Avustralya’da bir anne, üç aylık bebeğini tren raylarına bırakarak ölümünü izledi. Trenin altında kalan bebek kurtulamadı.

Avustralya’nın Melbourne şehrinde yaşayan 32 yaşındaki kadın bebeğini ölüme terk etti. Üç aylık bebeğini tren raylarına bırakan Melissa Arbuckle, hakim karşısına çıktı.

Olay günü Arbuckle, eski eşine bebeğini kaybettiğine dair bir mesaj attı. Ardından ise bebeğiyle beraber yürüyüşe çıktı. Upwey’deki raylara doğru giden Arbuckle, bebeğini tren raylarına bırakarak birkaç metre uzaklaştı. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre Arbuckle, olay yerini görebileceği bir uzaklıkta gözlerini elleriyle kapatarak dakikalarca bekledi.

KURTULAMADI

Tren sürücüsü raylarda bir bebek arabası olduğunu fark ederek acil durum frenine bassa da minik bebek, vagonların altında kalmaktan kurtulamadı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

“ÖLMENİN TEK SEÇENEK OLDUĞUNU DÜŞÜNMEYE BAŞLAMIŞTI”

Cani anne Arbuckle’nin avukatı, akıl sağlığının yerinde olmadığını iddia ederek şu açıklamayı yaptı: “Çocuğa zarar verdiğine dair sabit bir yanılgı söz konusu. Ölmenin tek seçenek olduğunu düşünmeye başlamıştı. Kötü bir anne olduğuna inanıyordu.”

Avukat, Melissa Arbuckle’nin intihar düşünceleri olduğunu ve şiddetli majör doğum sonrası depresyon ve doğum sonrası psikoz teşhisi konduğunu söyledi.

“KÜÇÜK KIZIM GİTTİ”

İsminin açıklanmasını istemeyen Arbuckle’ın eski eşi, “Bunun ne kadar acı verici olduğunu tarif etmek zor. Küçük kızım gitti” dedi.

Nisa Mihriban’ın beyin ölümü gerçekleşti, annesi tutuklandı