TRT gibi Arda Turan da bayramları karıştırdı

Yayın tarihi: 19 Mayıs 2020 Salı 10:42 pm - Güncelleme: 20 Mayıs 2020 Çarşamba 10:10 am

Milli futbolcu Arda Turan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamak amacıyla sosyal medya hesabından paylaştığı videoda bayramları karıştırdı.

TRT’nin ‘bayramları karıştırmasının’ ardından futbolcu Arda Turan da bayramları karıştırdı. 19 Mayıs’ı, 23 Nisan’la karıştıran Turan, “19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Rezalet! TRT Haber 19 Mayıs’ı ‘Cumhuriyet Bayramı’ diye kutladı

Turan’ın videosu sosyal medyada paylaşılırken, yüzlerce kişiden tepki gördü. Arda Turan’ın daha önce Milli Takım’da oynadığı da yorumlarda hatırlatıldı.

Turan’ın ifadeleri şöyle:

“Herkese merhabalar. Mert Koleji’nin 19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Dünyanın yaşadığı bu pandemi sürecinde evinizde kalarak en güzel şekilde eğitiminize devam etmenizi diliyorum. Size sağlık mutluluk ve başarı diliyorum çocuklar, kendinize çok iyi bakın.”

Eski Milli futbolcu Arda Turan, 19 Mayıs ve 23 Nisan’ı karıştırması üzerine açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Turan, şu ifadeleri kullandı:

“Ramazan ayı, oruç tutuyorum. İnsanlık hali, insan dalabilir. Bunda bu kadar büyütecek bir şey yok. Umarım bunu konu eden insanlar hayatlarında en az benim kadar ülkesine hizmet etme fırsatını bulurlar.” açıklamasında bulundu.