Bayern Münih maçı sonrası Icardi’den Galatasaray taraftarını duygulandıran paylaşım

Yayın tarihi: 25 Ekim 2023 Çarşamba 1:16 pm - Güncelleme: 25 Ekim 2023 Çarşamba 1:16 pm

Galatasaray’ın Bayern Münih’e 3-1 yenildiği maçın ardından Mauro Icardi’den Sarı Kırmızılı taraftarı duygulandıran bir paylaşım geldi.

Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi, Bayern Münih maçına iğneyle çıkarak sarı-kırmızılı formaya aidiyetini bir kez daha gösterdi. Icardi, Bayern Münih maçının ardından sarı-kırmızılı camiaya özel bir mesaj gönderdi. Mauro Icardi, sosyal medyadaki paylaşımında Galatasaray’da çok mutlu olduğunu belirtti.

Bayern Münih yendi ama Almanya’da gazeteler Galatasaray’ı yazdı

İşte Icardi’nin o paylaşımı:

“Günaydın Aslanlar. Bugün güne bu fotoğrafla başlamak istiyorum, bu kulüp için çok önemli, çok temsili ve çok özel bir poz.

Şampiyonlar Ligi’nde en iyilerin yarıştığı böylesine önemli bir Avrupa maçında alınan mağlubiyetten sonra sessiz kalmak ve işimize bakmak kolay olurdu.

Ama bugün herkese burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Dünkü sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. Her anımda, her maçta insanların sevgisine fazlasıyla minnettarım.

Bu projeye inanıyorum ve bu kulübe büyük zaferler kazandıracağından eminim, çünkü projenin arkasında duran çalışanların her biri yürekten ve tutkuyla en iyisini veriyor.”