Batshuayi şov yaptı Fenerbahçe kupada farklı turladı

Yayın tarihi: 17 Ocak 2024 Çarşamba 11:07 pm - Güncelleme: 17 Ocak 2024 Çarşamba 11:07 pm

Batshuayi’nin 4 golle damga vurduğu maçta Fenerbahçe, Adanaspor’u 6-0’lık skorla devirdi ve adını son 16 turuna yazdırdı. Sarı-lacivertlilerde Lincoln de sakatlığından gol ve asistle geri döndü.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Fenerbahçe, Adanaspor’u ağırladı.

Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadelenin gol perdesini uzun süreli sakatlığının ardından sahalara dönen Lincoln açtı. Brezilyalı oyuncu, 29. dakikada şık bir golle Fenerbahçe’yi öne geçirdi. 39. dakikada Batshuayi farkı 2’ye çıkarırken, asist Lincoln’den geldi. İlk yarı 2-0 tamamlandı.

İkinci yarının 50. dakikasında Batshuayi, sarı-lacivertlilerin 3. golünü kaydetti. Belçikalı oyuncu 68. dakikada bir kez daha sahneye çıktı hat-trick yaptı. Batshuayi 3 dakika sonra yeniden fileleri havalandırdı. 81. dakika Mert Hakan Yandaş maçın skorunu tayin etti. Fenerbahçe 6-0’lık skorla adını son 16 turuna yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu kura çekimi, 22 Ocak Pazartesi günü yapılacak. Son 16 turu müsabakaları, tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

KRUNİC İLK KEZ SAHADA

Fenerbahçe’nin Milan’dan kadrosuna kattığı Rade Krunic, ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi. Öte yandan Leonardo Bonucci de taraftarlarının önüne ilk kez çıktı. İtalyan savunmacı 64. dakikada yerini Efekan Karayazı’ya bıraktı.

Kaynak: TELE1