Batman podcast’i çok yakından geliyor

Yayın tarihi: 7 Nisan 2022 Perşembe 12:00 pm - Güncelleme: 6 Nisan 2022 Çarşamba 4:01 pm

Spotify tarafından uzun zamandır vaat edilen Batman podcast’i çok yakından geliyor.

Spotify, DC Comics ve Warner Bros.’u bünyesine ekledi. Batman Unburied, 3 Mayıs’ta bir fragmanla piyasaya sürülecek. Gösteride Barbara Gordon (diğer adıyla Batgirl), Riddler’dan yardım isteyecek ve işler karışmaya başlayacak. Winston Duke (Kara Panter’de M’Baku rolünde oynamıştı), İngilizce podcast’te Bruce Wayne’i oynayacak. Diğer yıldızlar arasında John Rhys-Davies, Lance Reddick (John Wick), Jason Isaacs (Harry Potter), Gina Rodriguez (Jane the Virgin) ve Ashly Burch (Horizon Forbidden West) yer alıyor. Spotify ayrıca Brezilya, Fransa, Almanya, Hindistan, Endonezya, İtalya, Japonya ve Meksika için yerelleştirilmiş sürümler ve oyuncular vaat ediyor.

Batman

 

Yayın, Spotify’ın DC ve Warner Bros. ile özel podcast’ler üretmek için çok yıllı bir anlaşmayı ilk kez açıklamasından yaklaşık iki yıl sonra geldi. Açıklama Batman Unburied’in ayrıntılarının açıklanmasından yaklaşık bir buçuk yıl sonra geldi. Bu uzun beklemeye neyin yol açtığı belli değil, ancak Spotify’ın podcast anlaşmaları sonunda gerçeğe dönüşüyor. Örneğin Meghan Markle’ın ilk podcast serisi de kendisinin ve Prens Harry’nin bir anlaşmaya varmasından yaklaşık iki yıl sonra Spotify’a geliyor.

 

Beklemenin nedeni ne olursa olsun, Batman Unburyed, Spotify için önemli bir anı temsil edebilir. Elbette DC/Warner işbirliğinin çabaya değip değmediğini göreceğiz. Ancak Batman hayranları her türlü mutlu olacaktır.

Fortnite oyuncuları Ukrayna yardım çabaları için 144 milyon dolar topladı