Başkan Zeydan Karalar sanatın ve sanatçının yanında

Yayın tarihi: 19 Mayıs 2021 Çarşamba 7:04 pm - Güncelleme: 19 Mayıs 2021 Çarşamba 7:04 pm

Adana Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını döneminde toplumun mağdur kesimlerine ayni ve nakdi destek vermeyi sürdürüyor.

Daha önce müzisyenlerle bir araya gelip onların sorunlarını dinleyen ve yanlarında olan Başkan Zeydan Karalar, sanatın bir diğer önemli dalı olan tiyatroyu icra eden tiyatroculara salon tahsisinin ardından nakdi destek sağladı.

PERDELER KAPANMASIN

Pandemiden olumsuz etkilenen toplumun birçok kesimine ayni ve nakdi yardımlarını sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, tiyatroda perdelerin kapanmaması için desteğe devam ediyor. Daha önce sıkıntılı günler yaşayan müzisyenlere de destek veren Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin sanatsız kalmaması için yoğun çaba harcıyor.

BAŞKAN ZEYDAN KARALAR’A TEŞEKKÜR

Tiyatro sanatçıları Başkan Zeydan Karalar’ın desteğinin ardından, “Yaklaşık 15 aydır perdelerimiz kapalı. Bu süreçten maddi manevi çok etkilendik. Çok intihar eden arkadaşlarımız oldu. Sanatsız toplum işlenmemiş toprağa benzer. Bunu gören duyan Başkanımız Zeydan Karalar bize destek oldu. Çölde kalmış vahada su içenler gibi hissettik kendimizi. Bize destek olan Sayın Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ederiz” dediler.