Başkan Türkyılmaz’dan 78 yaşındaki çifte sürpriz

Yayın tarihi: 22 Nisan 2020 Çarşamba 3:58 pm - Güncelleme: 22 Nisan 2020 Çarşamba 3:58 pm

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Koronavirüs ile mücadele günlerinde sokağa çıkamayan Birgül- İrfan Kahya çiftine sürpriz yaptı. 78 yaşına giren Birgül Kahya’nın doğum gününü kutlayan Başkan Türkyılmaz, çok sevdiği kuşunu kaybeden İrfan Kahya’ya da kuş hediye etti.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kendisinden mesajla babaannesinin doğum günü için sürpriz yapmasını isteyen Büşra Kahya Tüysüz’ü kırmadı, Kahya ailesine sürpriz yaptı. Koronavirüs tedbirleri gereği sokağa çıkma yasağı bulunan Birgül Kahya’ya İstanbul’da yaşayan torunu Büşra Kahya Tüysüz sürpriz yapmak istedi. Geçtiğimiz hafta çok sevdiği muhabbet kuşu kaçan dedesi İrfan Kahya’ya da bir kuş hediye edilmesi ricasında bulundu. Başkan Türkyılmaz, kendisine ulaşan torunun bu dileğini yerine getirerek, 78 yaşına giren Birgül Kahya’nın doğum gününü kutladı, çok sevdiği kuşunu kaybeden İrfan Kahya’ya da kuş hediye etti.
Sürprizle şaşkına dönen Kahya çifti, mutluluklarını dile getirirken Başkan Türkyılmaz’a teşekkür etti. Kahya çiftine uzun ve sağlıklı bir ömür dileyen Başkan Hayri Türkyılmaz ise;

“Hepimizin daha fazla morale ihtiyacının olduğu bugünlerde küçük büyük demeden tüm hemşehrilerimizin taleplerine yanıt vermek bu dönemde en büyük görevimiz. Siz büyüklerimiz, başımızın tacısınız. Umarım doğum gününüzde, evde biraz olsun bile canınız sıkıldıysa sizleri mutlu edebilmişizdir. Sizlerin sağlığı, huzuru ve mutluluğu için görev başındayız” ifadelerini kullandı.