Başkan Mutlu: Mutluluk Kahvesi’nin sayısını günden güne çoğaltacağız

Yayın tarihi: 21 Ağustos 2024 Çarşamba 11:26 pm - Güncelleme: 21 Ağustos 2024 Çarşamba 11:26 pm

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konaklıların yeni buluşma noktası olan ve ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeken Mutluluk Kahvesi’nin Abacıoğlu Hanı’nda hizmet veren şubesini ziyaret etti. Mutluluk Kahvesi’nde keyifli vakit geçiren vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mutlu, “Mutluluk Kahvesi’nin sayısını günden güne çoğaltarak, bu hizmeti Konak’ımızın pek çok noktasına yaymayı amaçlıyoruz” dedi.

İlki Kemeraltı Abacıoğlu Hanı’nda, ikincisi ise Güneşli Mahallesi bulunan Dr. Saadettin Yağdıran Spor Tesisleri Bahçesi bahçesinde hizmete açılan ve ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeken Konak Belediyesi’nin emekli dostu mekanı Mutluluk Kahvesi, ekonomik sebeplerle sosyal yaşamdan koparılan vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Özellikle emeklilerin nefes alabildikleri bir mekan yaratmış olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konaklıların yeni buluşma noktası olan Mutluluk Kahvesi’nin Kemeraltı Çarşısı’nın uğrak tarihi mekanlarından Abacıoğlu Hanı’nda hizmet veren şubesini ziyaret etti. İşletmesini belediye şirketi İZBEL’in üstlendiği ve çayın 5 TL, kahvenin 15 TL’ye içilebildiği Mutluluk Kahvesi’nde vatandaşlarla vakit geçiren Başkan Mutlu, herkesle tek tek selamlaşarak sohbet etti. Vatandaşların böyle bir mekanı Konak’a kazandırdığı için teşekkürlerini ilettiği Başkan Mutlu, hem mekan hem de belediye hizmetleriyle ilgili talepleri dinlemeyi de ihmal etmedi.

MUTLU: SAYISINI GÜNDEN GÜNE ÇOĞALTACAĞIZ

Sosyal belediyecilik anlayışıyla özellikle emekli dostu mekanların sayısını ilçe genelinde arttırmak için çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Özellikle emekli komşularımızı düşünerek hizmete açtığımız Mutluluk Kahvesi’nin amacına hizmet ediyor olduğunu ve ziyaretçilerinin memnun kaldığını görmek bizleri hayli sevindirdi. Huzurlu ortamı ve ekonomik fiyatlarıyla tüm Konaklılar için yeni buluşma noktası haline gelen Mutluluk Kahvesi’nin sayısını günden güne çoğaltarak, bu hizmeti Konak’ımızın pek çok noktasına yaymayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: BÜLTEN