Başkan Gürün’den doğum günü sürprizi

Yayın tarihi: 19 Nisan 2020 Pazar 12:17 pm - Güncelleme: 20 Nisan 2020 Pazartesi 2:37 pm

Muğla’da sokağa çıkma yasağında eşinin doğum gününü kutlamak isteyen Ümit Ayten Muğla Büyükşehir Belediyesi çağrı merkezini arayarak ‘ eşinin doğum günü olduğunu, ancak sokağa çıkma yasağı olduğu için pasta alamadığını’ söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün doğum günü sürprizi yaparak Figen-Ümit Ayten çiftine doğum günü pastası gönderdi. Başkan Gürün doğum günü olan Figen Ayten’i telefonla arayarak doğum gününü kutladı.

Muğla’nın Menteşe İlçesi Bayır Mahallesi’nde yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkamayan Figen-Ümit Ayten çiftine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Doktor Osman Gürün doğum günü sürprizi yaptı. Büyükşehir Belediyesi’ne telefon ile ulaşarak eşinin doğum günü için pasta talep eden Ümit Ayten’in isteği üzerine Başkan Osman Gürün’ün talimatı ile zabıta ve Basın Halkla ilişkiler ekibi harekete geçti. Ekipler, özel olarak hazırlanan doğum günü pastasıyla evinde ziyaret ettikleri Figen Ayten’in doğum gününü kutladı. Ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Doktor Osman Gürün, Figen Ayten ile telefonda görüştü.
Eşinin doğum gününü kutlamak için belediyeyi aradığını söyleyen Ümit Ayten, belediye yetkililerine teşekkür etti. Doğum günü kutlandığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Figen Ayten ise, “Belediye başkanımız Doktor Osman Gürün Bey sağ olsun aradılar. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Çok şaşırdım, çok mutluyum, şuan ne diyeceğimi bilemiyorum” dedi.