Başkan Gökhan Yüksel’den Topselvi ve Çavuşoğlu Mahalle Muhtarlıklarına ziyaret

Yayın tarihi: 11 Mart 2020 Çarşamba 3:13 pm - Güncelleme: 11 Mart 2020 Çarşamba 3:13 pm

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Topselvi ve Çavuşoğlu Mahalle Muhtarlıklarını ziyaret etti. Her iki mahalle hakkında muhtarlardan bilgi alan Başkan Yüksel, ardından muhtarlarla beraber Fen İşleri Müdürlüğü’nün mahallelerde devam ettiği çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Gökhan Yüksel ilk olarak Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Arif Koç’u ziyaret etti. Muhtar Koç’tan Çavuşoğlu Mahallesi’nin sorunları hakkında bilgi alan ve fikir alışverişinde bulunan Kartal Belediye Başkanı, ardından mahallede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Daha sonra Topselvi Mahalle Muhtarı Ramazan Keklik ile bir araya gelen Başkan Gökhan Yüksel, Muhtar Keklik’ten Topselvi Mahallesi’nin sorunları hakkında bilgi alarak, devam eden ve planlanan projeler hakkında muhtara bilgi verdi. Muhtar Keklik ile birlikte Kartal Atatürk İlkokulu bahçesinde devam eden peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yüksel’in son ziyareti ise Topselvi Mahallesi’nde çalışmaları devam eden Gençlik Merkezi’ne oldu. Burada da incelemelerde bulunan Kartal Belediye Başkanı, ekiplerden merkezin son durumu ile alakalı bilgi aldı.

Muhtarların; vatandaşlar ile belediye arasındaki iletişim açısından önemli olduğunu söyleyen Başkan Gökhan Yüksel, “Muhtarlarımız, Kartallı komşularımızın sorunlarını ilk ağızdan dinleyerek, sorunların belediyemize aktarılmasında önemli bir rol oynuyor. Her ay Kartal’da bulunan 20 mahallenin sorun ve taleplerinin masaya yatırıldığı Muhtarlar Toplantısı’nı düzenliyoruz. Geçen hafta bu toplantılarımızın 130’uncusunu gerçekleştirdik. Toplantılarımızda her bir mahallenin sıkıntılarını, o mahallenin nabzını tutan muhtarlarımızdan dinliyoruz ve akabinde konu ile alakalı çözüm önerileri geliştiriyoruz. Söz konusu mahallelere yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla alakalı paylaşımlarda bulunuyoruz. Muhtarlarımızın yaptığı görev bu anlamda da çok kıymetlidir. Kartal Belediyesi olarak muhtarların her zaman yanında olacağız, kapımız onlara her zaman açık. Çok yoğun bir tempoda çalışmamıza rağmen, bu yoğunlukta bile muhtarlarımızı ziyaret etmeye devam ederek, muhtarlarımıza çalışmalar hakkında bilgi vereceğim.” ifadelerini kullandı.