Başkan Gökhan Yüksel’den Kartal Gönüllüsü Hülya öğretmen için başsağlığı mesajı

Yayın tarihi: 3 Mayıs 2020 Pazar 12:57 pm - Güncelleme: 4 Mayıs 2020 Pazartesi 1:59 pm

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçirdiği kalp ameliyatı sonrası hayatını kaybeden emekli öğretmen ve Kartal Gönüllüleri Platformu Kurucu Başkanı Hülya Çimen Koyun için bir başsağlığı mesajı yayınladı. Başkan Gökhan Yüksel’in, başsağlığı mesajında; “Hülya öğretmenin yardımsever ve sevgi dolu bir kalbi vardı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum” ifadelerine yer verildi.

Kartal; eğitim, kültür ve sosyal alanlarda sayısız hizmetlerde bulunmuş Kartal Gönüllüleri Platformu’nun Kurucu Başkanı, emekli öğretmen Hülya Çimen Koyun’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında hayatını kaybeden, Atatürk İlke ve İnkılapları ile Cumhuriyet değerlerinden ödün vermeyen kişiliğiyle tanınan Hülya öğretmen için Kartal Belediye Başkan Gökhan Yüksel, sosyal medya hesapları üzerinden bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Gökhan Yüksel’in başsağlığı mesajında, şu ifadelere yer verildi; “Kartal Gönüllüleri Platformu Kurucu Başkanı, çok sevdiğimiz değerli öğretmenimiz Hülya Çimen Koyun’u, geçirdiği kalp ameliyatı sonrası kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Çok kıymetli bir öğretmendi, yardımsever ve sevgi dolu bir kalbi vardı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.”