Başkan Gökhan Yüksel, Şehit Emre Baysal’ın cenaze törenine katıldı

Yayın tarihi: 29 Şubat 2020 Cumartesi 12:06 pm - Güncelleme: 2 Mart 2020 Pazartesi 12:07 pm

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte İdlib’deki hain saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Emre Baysal’ın cenaze törenine katıldı.

Pendik’te bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii’nde düzenlenen cenaze törenine; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, Komutanlar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, siyasi parti temsilcileri, Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Başkan Gökhan Yüksel, cenaze töreninin düzenlendiği camide Şehit Uzman Onbaşı’nın acılı ailesi ile görüşerek taziye dileklerini iletti. Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal’ın Türk Bayrağı’na sarılı tabutu, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, tören birliğinin omuzlarında top arabasına taşındı. Protokol üyeleri, şehidin acılı ailesi ile birlikte binlerce vatandaş, cenaze aracına kadar yürüdü. Yapılan törenin ardından Şehit Uzman Onbaşı’nın naaşı, defnedilmek üzere Sancaktepe Eski Yenidoğan Mezarlığı’na uğurlandı.