Başkan Gökhan Yüksel, Orhantepe esnafını ziyaret etti

Yayın tarihi: 3 Şubat 2020 Pazartesi 3:57 pm - Güncelleme: 3 Şubat 2020 Pazartesi 3:57 pm

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Orhantepe Mahallesi Çınar Caddesi esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Çınar Caddesi’ndeki dükkânları tek tek gezen Başkan Gökhan Yüksel, esnafa hayırlı işler dileklerini iletti. Belediye hizmetleri noktasındaki beklentilere hızlı bir şekilde cevap vermek adına sık sık vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Başkan Yüksel, şöyle konuştu: “Komşularımızın ihtiyaçlarını tespit etmek ve çözümler üretmek için ziyaretlerimize devam ediyoruz. İlçemizin her mahallesinin ihtiyaçlarını biliyoruz ve buna göre projeler üretiyoruz. Ancak ihtiyaçlar da dinamik bir süreç içinde zamana göre değişiklik gösterebiliyor. Yapmış olduğumuz tüm çalışmaları, Kartallı komşularımızla istişare ederek hayata geçirdik. Bu anlayışı devam ettirerek, değişen ihtiyaçları eş zamanlı olarak anlamak için yerinde incelemelerde bulunuyoruz. Tüm esnafımıza işlerinde bol kazançlar diliyorum.”

Başkan Gökhan Yüksel’in ziyaretinin ardından memnuniyetini dile getiren engelli bir vatandaş, “Başkan Gökhan Yüksel’e, Çınar Caddesi ziyareti sırasında kaldırımla ilgili bir sorunu paylaştım. Konuya 10 dakika içerisinde çözüm üretildi. Yol Bakım Amirliği şefine yapılması gereken yeri gösterdim. Hemen işleme koydular. En kısa zamanda yapılacakmış. Bu hassasiyetinden ötürü Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Esnaf ziyaretinde kendisine yöneltilen sorunlar üzerine Başkan Yüksel, “Kartal Belediyesi olarak 7/24 komşularımıza hizmet edecek bir çağrı merkezini kurduk. Komşularımız diledikleri zaman talep ve şikâyetlerini Komşu İletişim Merkezi (KİMER) vasıtasıyla Kartal Belediyesi’ne iletebilirler. Vatandaşlarımız KİMER’e 444 4 578 numaralı santralden veya 05321369090 numarası ile WhatsApp üzerinden ulaşabilir. Ayrıca iş arayan komşularımız ile işverenleri; ihtiyaçları, mesleki ve kişisel yetenekleri doğrultusunda profesyonel platformda buluşturmak amacıyla Kartal Kariyer Merkezi’ni kurduk. Merkezimiz işsizlik sorununa çözüm getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu konuyla alakalı olarak da komşularımız https://kariyerim.kartal.bel.tr/ adresi üzerinden Kartal Kariyer Merkezi ile iletişime geçebilir.” Şeklinde konuştu.