‘Başkan Atay’ın 2 Yılı’ konulu video beğeni topluyor

Yayın tarihi: 2 Nisan 2021 Cuma 2:48 pm - Güncelleme: 2 Nisan 2021 Cuma 2:48 pm

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın göreve geldiği günden bu yana geçen 2 yıllık çalışmalarını konu alan video büyük beğeni ve takdir topluyor.

Efeler Belediyesi’nin internet televizyonu Efeler Belediyesi TV; ‘31 Mart Yerel Seçimleri’nin 2’inci yılı dolayısıyla, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın verdiği sözleri hayata geçirmesini konu alan video hazırladı. Efeler Belediyesi’nin ve Başkan Atay’ın resmi sosyal medya hesapları ile Efeler Belediyesi TV’nin Facebook ve Youtube hesapları üzerinden paylaşılan video, kısa zamanda ülkenin dört bir yanındaki sosyal medya kullanıcılarına yayıldı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, göreve geldiği günden bu yana geçen 2 yıllık sürede, Efeler halkına seçimden önce verdiği vaatlerin büyük bir kısmını gerçekleştirdi. Başkan Atay’ın; kadın, çocuk, genç, yaşlı ve engelli gibi neredeyse toplumun her kesimini içeren projelerini, başkanlığının ilk iki yılında hayat bulması söz konusu videoda coşkulu bir kurgu ile anlatıldı.

Başkan Atay’ın; seçimden önce verdiği vaatlerin kısa zamanda hayat bulması, Efeler halkının takdirini toplamaya devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Geçtiğimiz iki yılda verdiğimiz sözleri tutmak kadar sizlerden gelen istek ve önerileri gerçekleştirmek de en büyük önceliğimiz oldu. Verdiğimiz sözlerden çok daha fazlasını hayata geçirmiş olmanın gururu ve halkımızın desteğini hissetmenin coşkusu ile çalışmaya devam ediyoruz. Teşekkürler Efeler.” diye konuştu.