Başkan Atay Atatürk Devlet Hastanesi’nin talebini yerine getirdi

Yayın tarihi: 17 Mart 2021 Çarşamba 2:13 pm - Güncelleme: 17 Mart 2021 Çarşamba 2:13 pm

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler’i marka kent yapma yolunda her alanda çalışmalarını sürdürürken, kamu kurum ve kuruluşlarından gelen talepleri de karşılamaya devam ediyor.

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nden gelen talep doğrultusunda, altyapı çalışmaları tamamlanan yeni poliklinik alanlarında üstyapı çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi yerleşkesini kısa zamanda yeni görünümüne kavuşturmak için yoğun mesai harcıyor. Atatürk Devlet Hastanesi yönetimi, taleplerini yerine getiren Başkan Atay’a teşekkür ederek, çalışmalara başlayan belediye ekiplerine kolaylık diledi.

Çalışmalarını rutin belediyecilik hizmetleri ile sınırlamayan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Sosyal belediyecilik anlayışımız ile Efelerimizi daha yaşanabilir, modern bir kent haline getirmek için; eğitimden sağlığa, spordan kültür sanat kadar, hayatın her alanında hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Efeler halkımızın refahı için her türlü talebi de yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.