Başkan Atabay Amfi Tiyatro ve Gençlik Merkezindeki yerinde çalışmaları denetledi
13 Ocak 2022 Perşembe

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, inşaatı devam eden Amfi Tiyatro ve Didim Gençlik Merkezindeki çalışmaları yerinde denetledi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın büyük projeleri arasında yer alan Didim Gençlik Merkezi’nin ve Didim Amfi Tiyatro’nun inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Gençlerin yeni buluşma noktası olacak olan Didim Gençlik Merkezi ile kentin en önemli noktalarından birisi olan 2.koy’da yükselmeye devam eden 4000 kişilik Amfi Tiyatro’nun inşaat çalışmalarını yerinde denetleyen Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, devam eden faaliyetler hakkında bilgi aldı.
İnşaat çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Didimli gençlerimizin hizmetine sunacağımız ve gençlerimizin yeni buluşma noktalarından birisi olacak olan Gençlik Merkezimizin inşasında sona gelindi. Kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayacağız. Kültür sanat faaliyetlerinin yükselen değeri amfi tiyatromuzdaki çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Amfi Tiyatromuzu bu yıl Haziran ayında tamamlayıp ilk konserimizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.
Benzer Haberler
Didim Belediyesi’nin Ramazan eğlencesinde çocuklar doyasıya eğlendi
14/04/2022 13:42
Akbük Turizm sezonunu yenilenmiş yüzüyle karşılayacak
12/04/2022 13:56
Didim Belediyesi’nin Ramazan programları devam ediyor
11/04/2022 14:13
Başkan Atabay pazar esnafını ziyaret etti
10/04/2022 14:36
Didim’de her siteye Atatürk büstü yapılıyor
08/04/2022 15:38
Didim’de ihtiyaç sahipleri bu Ramazan’da da unutulmadı
08/04/2022 15:01