Başhekim AKP’li başkanı makamında aşıladı

Yayın tarihi: 30 Mart 2021 Salı 3:57 pm - Güncelleme: 30 Mart 2021 Salı 3:57 pm

Çorum Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, koronavirüs aşısını başkanlık makamında hastanenin başhekimine yaptırdı.

Cumhuriyet’in haberine göre; Çorumi başhekimi Dr’un Oğuzlar İlçe Belediye Başkanı AKP’li Muzaffer Yıldırım, koronavirüs aşısını belediye başkanlık makamında yaptırdı. Yıldırım’ın aşısını Oğuzlar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Feyza Betül Yıldız ile sağlık personeli Murat Karaman makamına giderek yaptı. 48 yaşındaki Yıldırım’ın dün makamında Oğuzlar Devlet Hastanes. Feyza Betül Yıldız ve bir sağlık görevlisini başkanlık makamına çağırtıp aşı yaptırması tepki çekti.

DEVA’DAN TEPKİ

DEVA Partisi Çorum İl Başkanı Oğuz Vargeloğlu u ayrıcalığa tepki gösterdi. Vargeloğlu, Facebook hesabından “25/10/1972 doğumlu olması ve Covid geçirmesine rağmen AKP’li Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım ‘sıram geldi’ diye aşı oluyor ve bunu sosyal medyasından utanmadan paylaşıyor… 60 yaş üstü vatandaşımız aşı olamazken bu zat neden oluyor? Bu muhteremin özelliği ne de makamında aşı oluyor?” dedi.

Koronavirüsle mücadeleye bir aşı daha katılıyor!