Başarır’dan Özgür Özel’i tehdit eden MHP’li Yalçın’a yanıt: Hadsiz adam

Yayın tarihi: 13 Haziran 2024 Perşembe 7:07 pm - Güncelleme: 13 Haziran 2024 Perşembe 7:09 pm

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e “Haddini bildirmekten çekinmeyiz” diyen MHP’li Semih Yalçın’a yanıt, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’dan geldi. Başarır, “Genel Başkanımızı bırak tehdit etmeyi, adını bile ağzına alırken bir değil, bin kez düşün Semih Yalçın” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik ‘haddini bildiririz’ şeklindeki ifadelerine sert sözlerle yanıt verdi.

Ali Mahir Başarır, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i tehdit içeren ”haddini bildiririz” şeklindeki ifadelerine sert sözlerle yanıt verdi. Başarır’ın açıklaması şöyle:

“Semih Yalçın, Genel Başkanımızı tehdit etme gafletinde bulunmuş. Bulanık kafayla rahat rahat konuşup, ayık kafayla pişman olan sen, hadsiz adam, sen kim oluyorsun ki CHP’nin Genel Başkanı’nı tehdit ediyorsun. Sen pespaye ucuz tehditlerle birilerini sindirdiğini düşünebilirsin, sen bir azmettirici olabilirsin ama biz de 101 yıldır senin gibi ucuz pespaye tehditlerde bulunanlarla mücadele ediyoruz. Sen CHP Genel Başkanını ağzına alırken bin kez düşüneceksin. O yüzden, çok şey istediğimin farkındayım ama seni haddini bilmeye davet ediyorum. Genel Başkanımızı bırak tehdit etmeyi, adını bile ağzına alırken bir değil, bin kez düşün Semih Yalçın.”

Özgür Özel yandaş medyaya konuştu: Bu atmosfer devam edecek

Kaynak: TELE1