Yenilgi sonrası Ersun Yanal’ın soyunma odasında yaptığı konuşma ortaya çıktı

Yayın tarihi: 11 Mart 2019 Pazartesi 9:56 am - Güncelleme: 11 Mart 2019 Pazartesi 9:57 am

Ersun Yanal’ın Medipol Başakşehir maçı sonrası soyunma odasında futbolcularına söylediği sözler ortaya çıktı. Ersun Yanal, Fenerbahçe’nin 2-1 mağlup olduğu maç sonrası futbolcularına moral vermeye çalıştı.

Sözcüden Sercan HAMZAOĞLU’nun haberine göre, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında lider Medipol Başakşehir’e 2-1 yenilen Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, maç sonrası soyunma odasında üzgün gördüğü futbolculara moral aşılamaya çalıştığı öğrenildi. Ersun Yanal’ın sarı-lacivertli oyunculara “Kötü oynamadık. Sizin bu performansla kalan 9 maçı da kazanacağınıza inanıyorum. Yeter ki bugün (dün) ikinci yarıdaki oyunu maçın geneline yayın. O zaman kalan 9 maçta 27 puan almak zor olmaz. Başınızı kaldırın. İstediğimiz zaman her takımı her yerde yenebileceğimizi gösterdik. Beşiktaş’ı da Başakşehir’i de” dediği belirtildi.

Spor Toto Süper Lig`in 25`inci haftasında Fenerbahçe`yi kendi sahasında 2-1 mağlup ederek ikinci Galatasaray ile arasındaki puan farkını 11`e yükselten Medipol Başakşehir`de futbolcular, stattan ayrılırken şampiyonluk şarkıları söyledi. O sırada basın toplantısı yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal seslerin basın toplantısının yapıldığı odaya ulaşması nedeniyle sustu ve sessizliğin oluşmasını bekledi.

ERSUN YANAL’IN HEDEFİ ŞAŞTI!

Tarihinin en kötü sezonunda üçüncü hocasıyla yola devam eden Fenerbahçe, alt sıralardan kurtulamıyor. Sarı-lacivertliler Başakşehir’e 2-1 yenilirken son maçlardaki ‘geri dönüş’ özelliğini de sahaya yansıtamadı. Büyük umutlarla takımın başına ikinci kez getirilen Teknik Direktör Ersun Yanal da beklentilerin uzağında kaldı. Deneyimli hocanın göreve geldiğinde söylediği “Bu takım ikinci yarının lideri olacak” sözü havada kaldı. Kanarya, devre arasında yapılan 5 yeni takviyeyle kadrosunu güçlendirmesine rağmen düşme hattından uzaklaşamadı.

KADRO İSTİKRARSIZ

Ersun Yanal’ın üç kulvardaki 15 maçta galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet sayıları eşit: 5. Sarı-lacivertliler Yanal’la ligdeki 10 maçta 3 galibiyet 5 beraberlik 2 yenilgiyle 14 puan topladı, 16 puan kaybetti. Bu dönemde takımın her hattında sorun yaşamaya devam etmesi dikkat çekiyor. Fenerbahçe’de kaleciler Volkan ve Harun ile defans güven vermiyor. Orta sahada bir türlü istikrar sağlanamadı, kurgu sürekli değişiyor. Forvette de Soldado dışında öne çıkan isim yok. Yanal’ın kadrosunu ve sistemini oturmaması, sarı-lacivertli camiada eleştiri konusu oluyor.