Başakşehir tur için sahada!

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2024 Perşembe 12:49 pm - Güncelleme: 1 Ağustos 2024 Perşembe 12:49 pm

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2’nci ön eleme mücadelesinde ilk maçı 6-1 kazandığı La Fiorita ile rövanş mücadelesine çıkıyor. Başakşehir 5 gol ve üzeri farkla yenilmediği her senaryoda turu atlayan taraf olacak.

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2’nci ön eleme rövanş mücadelesinde San Marino takımı La Fiorita ile San Marino Stadı’nda karşılaşacak. Başakşehir, 25 Temmuz’da kendi sahasında oynadığı mücadeleyi 6-1’lik skorla kazanarak tur için büyük avantaj yakalamıştı. Fatih Terim Stadyumu’ndaki ilk maçta Başakşehir’in gollerini Berkay Özcan, Davidson, Joao Figueiredo(2), Olivier Kemen ve Krzysztof Piatek kaydetmişti. La Fiorita’nın tek golünü ise 58. dakikada Nicola Greco atmıştı.

Başakşehir’den gol yağmuru! Tur formaliteye döndü

BAŞAKŞEHİR TUR AVANTAJINI EVİNDE KAZANDI

Kendi sahasında skor avantajını yakalayan Başakşehir, beraberlik ve 4 gole kadar farkla mağlubiyet durumunda bile turu geçen taraf olacak. 5 gol farkla yenilmesi durumunda maç uzatmalara gidecek. Başakşehir’in eleneceği tek ihtimal ise, 6 gol ve üzeri farkla yenilmesi.

BAŞAKŞEHİR’İN OLASI RAKİPLERİ

Rövanş maçında tur atlaması durumunda Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turunda IBeria Tiflis-Partizani eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. IBeria Tiflis ilk maçı 2-0 kazanan takım olmuştu.

MÜCADELE SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Başakşehir ve La Fiorita arasında oynanacak olan UEFA Konferans Ligi 2’nci ön eleme mücadelesinin rövanşı saat 21.45’de başlayacak. Müsabaka TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

 

 

 

 

Kaynak: TELE1