Başakşehir Malatya’da farklı yenildi

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2019 Pazartesi 12:03 am - Güncelleme: 19 Ağustos 2019 Pazartesi 12:03 am

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında şampiyonluk adaylarından Medipol Başakşehir, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Hafta içi Olympiakos’a elenerek Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Medipol Başakşehir, lige de kayıpla başladı ve sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Başakşehir’de İrfan Can Kahveci, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

 

Süper Lig’in açılış haftasında yeni teknik direktörü Okan Buruk ile Başakşehir, deplasmanda sezona Sergen Yalçın ile giren Yeni Malatyaspor’a konuk oldu. Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0’lık skorla kazanarak lige güzel bir başlangıç yaptı.

Yeni Malatyaspor’a galibiyeti getiren goller, 68. dakikada Bifouma’nın asistinde Guilherme, 88. dakikada Guilherme’nin asistinde Adis Jahovic ve 90+2. dakikada Fofana’dan geldi. Başakşehir’de İrfan Can Kahveci, 59. ve 67. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Süper Lig’in 2. haftasında Başakşehir evinde Fenerbahçe ile dev maçta karşılaşacakken, Yeni Malatyaspor ise deplasmanda Trabzonspor’a konuk olacak.