Başakşehir Karagümrük karşısında evinden üzgün ayrıldı

Yayın tarihi: 26 Şubat 2022 Cumartesi 6:20 pm - Güncelleme: 27 Şubat 2022 Pazar 10:21 am

Spor Toto Süper Lig’in 27’nci hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir, evinde VavaCars Fatih Karagümrük’e 2-1 mağlup oldu. Maçta dikkat çeken şey ise eski Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel’in teknik adamlık kariyerlerinde ilk kez rakip olmasıydı.

VavaCars Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Medipol Başakşehir’i deplasmanda 2-1 yendi. Başakşehir’in tek golünü Trezeguet kaydederken; Fatih Karagümrük Borini ve Ahmed Musa ile galibiyete ulaştı. 4 maçlık galibiyet serisi sona eren Başakşehir, haftayı 46 puanla tamamladı.

Üst üste 2. galibiyetini alan Fatih Karagümrük ise puanını 39’a çıkardı. Eski Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel teknik adamlık kariyerlerinde ilk kez rakip olarak karşı karşıya geldi.

MAÇTA ÖNEMLİ DAKİKALAR

25’inci dakikada Berkay’ın pasında topla buluşan Pizzi’nin ceza sahasına ortasında Trezeguet’nin arka direkte dokunuşuyla top ağlarla buluştu: 1-0.

39’uncu dakikada Salih Dursun’un uzun pasında Epureanu’nun müdahalesiyle top Bistrovic’in önünde kaldı. Hırvat oyuncunun pasında Borini’nin sert şutuyla maça eşitlik geldi: 1-1.

41’inci dakikada Karagümrük öne geçti. Sağ kanattan Emre Mor rakip ceza sahasına girdi ve yerden sert ortasında Ahmed Musa topu ağlara gönderdi: 1-2.

Mücadelenin ilk yarısı Karagümrük’ün 2-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

63’üncü dakikada Salih Uçan’ın uzaktan sert şutunda kaleci Viviano gole izin vermedi.

Mücadeleyi Fatih Karagümrük 2-1 kazandı.

Beşiktaş, Sivas’ta 3 golle güldü