Başak burcu 2021’de başarıyı hedef alacak

Yayın tarihi: 2 Ocak 2021 Cumartesi 3:03 am - Güncelleme: 2 Ocak 2021 Cumartesi 4:23 am

Başak 23 Ağustos / 22 Eylül

Başak burçlarını başarıyı hedef alacakları bir yıl bekliyor. Hedeflerinize birer, birer ulaşırken hata yapmaktan da korkmayacaksınız. Bugüne kadar uğradığınız kayıpların ana nedeni mükemmel olmaya çalışmaktı. Mükemmel olmaya çalışırken kendinizden vazgeçtiniz ve yaratıcılığınızı da ortaya koyamadınız.

Korkularınızla yüzleşme zamanı başlıyor. Geçmişte bırakılan korkular sizi daha mutlu ve başarılı biri haline getirecek.  Artık eleştirici yönlerinize de veda edeceksiniz. Bu sayede hayat ne size nede yakınlarınıza azap vermeyecek.

Derinlerde gizlenen güzel duygularınız dışarı çıkacak. Hatalarınızı tecrübe olarak değerlendirecek ve üzerinizdeki ağır yükleri yavaşça yere bırakacaksınız.
Bugüne kadar her şeyi enine boyuna düşünen biri olmanıza rağmen bolca kazık yediniz çünkü detaylarla uğraşmak ana temayı kaçırmanıza sebep oldu. Artık duygularınızı bastırmadan, şüphelerden uzak aklınıza ilk geleni uygulamaya koyacaksınız.

AYAKLAR YERDEN KESİLEBİLİR

2021 burç yorumları! Hangi burç nasıl etkilenecek?

Zodyakın müzmin bekarları yeni yılda aşka yelken açmaya da hazırlanın. Evlilik belki önümüzdeki yıla kalabilir ama sevgiyi çok derinden hissedeceğiniz ayaklarınızı yerden kesecek aşka teslim olmaya hazır olun. Sevgiye dair muhteşem deneyimler sizi bekliyor.
Evli Başaklar maddi sorunlarını halletmiş olmanın verdiği huzurla eşleri ile yeniden barış imzalayacaklar.

Teslimiyet ne zor bir kelime sizin için değil mi? Bir insana kayıtsız, şartsız teslim olduğunuz zaman her şeyinizi kaybedebileceğinizi düşünürsünüz. Bu nedenle yakın ilişkilerden korkar ve kontrolünüzü sağlamaya çalışırsınız. Oysa aşkın kontrolü olmaz. Yalnız geçen sevgisiz yıllardan sonra kendinizi akışa bırakmaya hazırsınız. Partnerinizi mutlu edip edemeyeceğinizin hesabını yapmadan sadece içinizden geldiği gibi davranacaksınız.

Şu hayatta korktuğunuz her şeyi deneyimlediniz öyle ise korkulara elveda zamanı geldi.
Çok çabaladığınız halde hayatınızda gerçekleşmeyen konular yeni yılda yeniden gündeme gelecek. Bu kez değişime teslim olarak elinizden geleni yapacak ‘olursa olur olmazsa olmaz’ diyebilmenizin rahatlığı ve huzuru da büyük imkanları ve müjdeleri hayatınıza getirecek.

2021 yılında Uranüs gezegeni güzel açıları ile olumlu değişimler başlatacak hayatınızda ve belki de hayatınızda ilk defa gamsız hayat diyeceksiniz.
Umut edecek, hayaller kuracaksınız. Her tür ödüle kendinizi layık görecek ve yaşamın size sunduğu hediyeleri sevgi ile kabul edeceksiniz.

Mal, mülk alımları gündeme gelecek ve sürüncemede olan miras meseleleri sonuçlanarak maddi refaha kavuşmanızı sağlayacak. Kazançlarınızı yıl boyunca tek gölgeleyen konu borç verme ve kefil olma durumları olabileceğinden hibe edeceğiniz istediğiniz miktarda desteği sunun ama hiç kimse için bütçenizi zorlamayın.

Neptün gezegeninden aldığınız zıt açı sağlığınızla alakalı alerjik durumlar ve gıda zehirlenmelerini arttırabilir. Kendinizi rahatlatmanın yollarını bulmanızla sağlık sorunlarınızın da kaybolduğunu da yeni yılda deneyimleyeceksiniz.

2021 Burç Yorumları

Demet Hoşman