Barışmak için gittiği yerde bıçaklanarak öldürüldü

Yayın tarihi: 30 Mart 2022 Çarşamba 11:27 am - Güncelleme: 30 Mart 2022 Çarşamba 11:27 am

İstanbul’da 4 sene önceki bir mesele yüzünden aralarında husumet bulunan iki taraf barışmak için tekrar bir araya geldi. Kendileri haricinde iki kişinin daha olduğu masada eski konular tekrar konuşulmaya başlanınca bıçak çeken eski husumetli Ercan Akdağ’ı öldürdü. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İstanbul Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana gelen olayda  iddialara göre Tuncay Demirli ve Ercan Akdağ’ın arkadaşlıkları bundan 4 yıl önce aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle yaşanan tartışma ile sona erdi. Aralarında husumet başlayan 2 taraf yıllar geçmesine rağmen görüşmemeye devam etti.

İki tarafın ortak bir arkadaşı husumete son vermek için Demirli ve Akdağ’la görüşerek, barışma görüşmesi ayarladı.

BARIŞ MASASINDAN KAN AKTI

İki taraf ve ortak arkadaşları kafede bir araya geldi. Barışan taraflar masada sohbet etmeye başladı. Sohbet sırasında eski konular yeniden açılınca ortam bir anda gerildi. İkilinin tartışması birden kavgaya dönüşünce Tuncay Demirli belinden çıkardığı bıçakla Ercan Akdağ’ı bıçakladı.

Yaralı koşarak dışarı çıkarken de peşinden giden şüpheli bıçaklamaya devam etti. Ağır yaralanan Akdağ hayatını kaybetti.

Olay sonrası firar eden şüpheli Çekmeköy’de yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet’teki sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan Tuncay Demirli, Kasten Öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.