Barış Atay’dan Pelikancı Selman Öğüt’e: ‘Sen geri zekalı falan mısın?’

Yayın tarihi: 4 Ocak 2021 Pazartesi 6:34 pm - Güncelleme: 4 Ocak 2021 Pazartesi 6:34 pm

TİP Milletvekili Barış Atay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda pelikancı Selman Öğüt’e, “Tamamen meraktan soruyorum. Sen geri zekalı falan mısın?” dedi.

Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinde bu yıl büyük ikramiye 9-8-8-4-7-5-7 rakamlarının bulunduğu çeyrek bilete isabet ederken, satılmayan diğer üç çeyrek biletin 75 milyon liralık ikramiye tutarı Türkiye Varlık Fonu’na kaldı.

Toplumun farklı kesimlerinden binlerce isim ise sosyal medya üzerinden çağrıda bulunarak, Varlık Fonu’na aktarılan 75 milyon liranın SMA hastası çocuklar için kullanılmasını talep etti.

Selman Öğüt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  ”Diyarbakır annelerini ve onların PKK tarafından dağa kaçırılan çocuklarını görmezden gelip SMA hastası çocukları siyasete alet edecek kadar alçalan gruba Demirtaş İttifakı denir.” dedi.

TİP Milletvekili Barış Atay ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda pelikancı Selman Öğüt’e yanıt verdi. Atay, ”Tamamen meraktan soruyorum. Sen geri zekalı falan mısın?” ifadelerini kullandı.

Atay’în paylaşımına yanıt veren Öğüt, “Diyarbakır anneleri diyince hayli derine dokunuyor tabii ki! Merak etme, hakaretinin hesabını yargı önünde vereceksin!” diyerek yanıt verdi.

Atay ise, “Senin geri zekalılığının hesabını da mı ben vereceğim? Peki öyle olsun, ne yapalım. Gider adliyede de anlatırız” dedi.