Banu Alkan’ın Safiye Soyman’a taziye mesajı tepki çekti

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2024 Pazartesi 11:57 am - Güncelleme: 29 Temmuz 2024 Pazartesi 11:57 am

Banu Alkan’ın, oğlunu kaybeden Safiye Soyman’a taziye mesajı için paylaştığı yabancı şarkı çalan video tepki çekti. Tepkilerin ardından Alkan açıklama yaptı.

Sanatçı Safiye Soyman’ın, 24 yıldır MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz, cumartesi günü fenalaşarak götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Soyman’ın “Dünya Güzellerim” programındaki arkadaşı Banu Alkan’ın taziye paylaşımı tepki çekti.

Banu Alkan, Instagram hesabından Soyman ile birlikte yer aldıkları program çekiminden bir videoyu yabancı müzik ekleyerek paylaşıp başsağlığı diledi.

TEPKİ YAĞDI

Alkan, mesajına Kylie Jenner ve Jennifer Lopez gibi isimleri etkileyerek “Safiye’m başın sağ olsun canım. Acıların en büyüğü. Nur için uyusun, Allah’ım sabır versin” dedi. Alkan, paylaşımına gelen tepkilerin ardından açıklamayı silerek cevap verdi.

AÇIKLAMAYI SİLDİ

Yasal yollara başvuracağını belirten Alkan “Asistanımın paylaştığı bir video üzerinden her türlü yorumu yapma hakkına hiç kimse sahip değildir. Banu Alkan’ı tanıyan çok iyi bilir bugüne kadar hiçbir yanlışı olmamış birine o fake hesaplardan yazanlar ayıp etmiştir. Avukatım tüm hesapları çıkarıp gerçekler ortaya çıktıktan sonra hukuk sürecini başlatacak. Ayrıca Safiye’me başsağlığını hikayemden diledim evladı için. Bizzat ben şahidim nasıl mükemmel bir anne olduğunu” ifadelerine yer verdi.

Tepkilerden bazıları şöyle:

Safiye Soyman oğlunu gözyaşları içinde uğurladı! “Morgda ellerimle yıkadım”

Kaynak: HABER MERKEZİ