‘Bana teşkilatın numarasını verin’ diyen kurye bu sefer de bekçiye saldırdı

Yayın tarihi: 21 Aralık 2020 Pazartesi 11:04 am - Güncelleme: 21 Aralık 2020 Pazartesi 11:04 am

Tuzla’da denetim sırasında maskesiz olduğu gerekçesiyle hakkında işlem yapan polisleri tehdit ettiği için 5 yıl 5 aya kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılaması süren ve “Bana teşkilatın numarasını verin” sözleriyle gündem olan kurye Cihan Aksu tekrar gözaltına alındı. Aksu, bu akşam da sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen maskesiz dışarı çıktığı için işlem yapan bekçiye “Adamın tepesini attırmayın, sizi buraya gömerim” diyerek saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Tuzla’da eylül ayında denetim sırasında maskesiz olduğu gerekçesiyle hakkında işlem yapan polisleri tehdit ettiği için 5 yıl 5 aya kadar hapis cezasıyla istemiyle tutuksuz yargılaması süren kurye Cihan Aksu, bekçiye saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Alına bilgiye göre, saat 20.30 sıralarında denetim yapan bekçiler, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen maskesiz dolaşan kurye Cihan Aksu’ya cezai işlem uygulamak istedi.

‘SİZİ BURAYA GÖMERİM’

Daha önce “Bana teşkilatın numarasını verin” sözleriyle gündem olan kurye Cihan Aksu, bu sefer de bekçi T.A.’ya,

“Bana polis bile ceza yazamadı, siz beni daha tanımamışsınız, adamın tepesini attırmayın, sizi buraya gömerim” şeklinde bağırarak saldırdığı iddia edildi. Cihan Aksu bekçiye yumruk atarken etkisiz hale getirildikten sonra gözaltına alındı.

YİNE MASKESİZ GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan Cihan Aksu bir süre önce yine motosiklet üzerinde maskesiz görüntülendi. Aksu, kendisini görüntüleyen ve masken nerede diye soran kişiye “Ne maskesi, ceza yazmadılar ki, unutayım” şeklinde cevap veriyor.