Balotelli’nin hareketi sahayı karıştırdı! Maç bitti, kavga çıktı

Yayın tarihi: 21 Eylül 2021 Salı 10:21 pm - Güncelleme: 21 Eylül 2021 Salı 11:06 pm

Beşiktaş sahasında Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldı. Adana Demirspor’un 2. golünün ardından Balotelli’nin Beşiktaş yedek kulübesine yaptığı işaret gerginlik yarattı. Balotelli’nin işareti,  yıllar önce Sergen Yalçın’ın kendisi için söylediği ‘Beyni yok’ sözleri nedeniyle yaptığı iddia edildi. 90+7’de gelen Adana Demirspor’un 3.  golünden sonra ise Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin ve Balotelli arasında kavga çıktı.

 

Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş sahasında Adana Demirspor’u konuk etti. Mücadelenin 79. dakikasında Mario Balotelli, skoru 3-2’ye getiren golü kaydetti. İtalyan yıldız, golün ardından Beşiktaş yedek kulübesine doğru gidip işaret parmaklarıyla kafasını gösterdi ve ‘think (düşün)’ dedi. Hakem Ali Palabıyık, yıldız golcüye bu hareketinden sonra sarı kart gösterdi.

Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş sahasında Adana Demirspor’u konuk etti. Mücadelenin 79. dakikasında Mario Balotelli, skoru 3-2’ye getiren golü kaydetti.

İtalyan yıldız, golün ardından Beşiktaş yedek kulübesine doğru gidip işaret parmaklarıyla kafasını gösterdi ve ‘think (düşün)’ dedi.

Hakem Ali Palabıyık, yıldız golcüye bu hareketinden sonra sarı kart gösterdi.

Son dakikalar nefes kesti! Beşiktaş, Adana Demirspor karşısında skoru koruyamadı!

 

MAÇ SONU KAVGA

Demirspor’un İtalyan yıldızı Balotelli ile Beşiktaş yardımcı antrenörü Murat Şahin arasındaki gerginliğe diğer oyuncular ve görevliler de katıldı.

Demirspor’un İtalyan yıldızı Balotelli ile Beşiktaş yardımcı antrenörü Murat Şahin arasındaki gerginliğe diğer oyuncular ve görevliler de katıldı. Hakemin VAR’a danışarak verdiği 3. gol sonrası Balotelli’nin Murat Şahin’e bir şeyler söylediği, o andan sonra da Şahin’in İtalyan yıldızın üzerine yürüdüğü görüldü.

Gerginlikte itiş kakış yaşandı. Sergen Yalçın ise hakem Ali Palabıyık’a orta sahaya kadar gelerek itiraz etti.

YALÇIN: SEVİYESİNİ BELLİ ETTİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Adana Demirsporlu Balotelli’yi eleştirdi ve “Hareketi direkt bana yaptı. Kafasında ne kurdu bilmiyorum. Kendisi adına yazık oldu. Seviyesini belli etti” dedi.

Balotelli’nin attığı golden sonra yaptığı hareketle, Sergen Yalçın’ın yıllar önce Mario Balotelli için “Bu çocuğun beyni yok” yorumuna karşılık verdiği iddia edildi. Öte yandan maçın 90+7. dakikasında Balotelli ile beraberlik golünü atan Adana Demirspor, 3-0 geriye düştüğü maçı 3-3 beraberlikle tamamlarken, son düdükle birlikte ortalık karıştı. Mario Balotelli’nin içinde bulunduğu gerginlik sırasında İtalyan futbolcuyu olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştılar.


BALOTELLİ’DEN BEYİN PAYLAŞIMI

Balotelli maçtan sonra sosyal medya hesabından beyin emojisi paylaşarak, “beynimiz ve kalbimiz var! Çok büyük bir kalp ve bununla gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.