Balotelli yeniden Süper Lig’de

Yayın tarihi: 15 Eylül 2023 Cuma 9:25 am - Güncelleme: 15 Eylül 2023 Cuma 9:25 am

Adana Demirspor’dan ayrılarak kadrosuna katıldığı Sion ile sözleşmesini fesheden İtalyan yıldız Mario Balotelli yeniden Adana Demirspor’a dönüyor.

Türkiye’de transfer döneminin son anlarına gelinmişken sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig’de geçirdiği dikkat çekici 1 sezonun ardından İsviçre yolunu tutan Mario Balotelli, Türkiye’ye geri dönmeye hazırlanıyor.

TEMMUZ 2021’DE GELMİŞTİ

Süper Lig’e yükselene Adana Demirspor, 2021-22 sezonu öncesi Mario Balotelli transferi ile bombayı patlatmıştı. Son olarak ülkesinde Monza forması giyen İtalyan golcü, 7 Temmuz 2021’de Adana Demirspor ile 3 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ

Kariyerinde önemli bir düşüş yaşayan Mario Balotelli, adeta Süper Lig’de Adana Demirspor formasıyla yeniden doğdu. Adana Demirspor’da Süper Lig ve Türkiye Kupası toplamında 33 maça çıkan Mario Balotelli; 19 gol, 4 asistlik skor katkısı sonrası uzak kaldığı İtalya Milli Takımı’nın geniş kadrosuna da dahil edilmişti.

SÜPER LİG’E DÖNÜYOR

Sion ile yollarını ayıran Mario Balotelli, transfer döneminin sona ermesine kısa süre kala Süper Lig’e dönüyor. Adana Demirspor Balotelli ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.