Balkondan atlayan kadının altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu

Yayın tarihi: 11 Şubat 2021 Perşembe 5:27 pm - Güncelleme: 11 Şubat 2021 Perşembe 5:27 pm

23 yaşındaki S.G. kilitli kaldığı dairenin balkonundan inmeye çalışırken, dengesini kaybedip kaldırıma düştü. Kaldırımda yürüyen bir kişi ise genç kadının altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde iddiaya göre kapısı kilitli olan iki katlı binanın birinci katındaki dairenin balkonuna çıkan Sibel G., aşağı sarkarak inmeye kalkıştı.

Bu sırada eli kayan Sibel G., kaldırıma düştü. O anda olay yerinde bulunan bir vatandaş ise Sibel G.’nin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Kalçasının üzerine sert şekilde zemine çarpan Sibel G. ise yerde kıvranmaya başladı.

Sibel G.’nin yardımına saniye farkla altında kalmaktan son anda kurtulan vatandaş ile çevredekiler koştu. Çağrılan sağlık ekibi tarafından ambulansla hastaneye götürülen Sibel G.’ye müdahale edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Sibel G., taburcu edildi.

OLAY ANI KAMERADA

Sibel G.’nin balkondan düştüğü anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde kaldırımda yürüyen kişinin anlık bir hareketle başka bir yöne doğru döndüğü, bundan hemen sonra ise genç kadının hızla yere düştüğü anlar yer aldı. Yaklaşık 2 saniye farkla kadının altında kalmaktan kurtulan vatandaş ile çevredekilerin kadının yardımına koştuğu, daha sonra kadının yerde kaldığı görüldü. Bir süre yerde belini tutarak duran kadının daha sonra ayağa kalktığı ve gitmeye çalıştığı ancak olay yerindekilerin hastaneye gitmesi için kendisine engel olduğu anlar görüntülere yansıdı.

Öte yandan Sibel G.’nin neden evde kilitli olduğuyla ilgili bilgiye ulaşılamazken, bu konuda güvenlik güçleri veya adli mercilere herhangi bir başvurunun ulaşmadığı öğrenildi.