Balık burcu için artık harekete geçme vakti

Yayın tarihi: 2 Ocak 2021 Cumartesi 3:47 am - Güncelleme: 2 Ocak 2021 Cumartesi 4:34 am

Balık 19 Şubat / 20 Mart

Balık burcu için artık start zamanı. 2020 yılı boyunca Oğlak burcunda ev sahipliği yapan Jüpiter ve Satürn gezegeni size çok şey kattı. Olgunlaşmaya ve hayatınızı zora sokan bazı davranışlarınızı geride bırakmaya başladınız.

Sevilmediğinizi hissettiğiniz için sarıldığınız zararlı alışkanlıklarınızdan arınmaya başladınız. Adım attığınız olumlu değişimlerin devamını yeni yılda da sürdüreceksiniz.

Öncelikle işinize odaklanacaksınız. Para bir araç bunu size anlatmaya gerek yok çünkü hayat boyu daha çok maneviyata odaklanan kişilerdensiniz ama kayıplara uğradığınız zaman özgüveniniz zedeleniyor ve hayata dair diğer konularda da geride kalıyorsunuz.

2021 Burç Yorumları

Artık ileri çıkma zamanı başlıyor. 2021 de kuracağınız köprüler önünüzdeki yıllarda sizi hayallerinizde olan güzelliklere taşıyacak.

Şu an içinde bulunduğunuz tüm koşulları daha iyi bir hale getirmeye çalışacaksınız. Her şeyden önemlisi tek başınıza birçok şeyi başarabilme kapasitesiniz olduğunu fark etmeye başlayacaksınız.

Uzun yıllardır burcunuzda olan Neptün gezegeni 2021 yılında Pluton ile uyumlu açı yapacak. ‘Hayatı pas geçmek istemiyorsan önce kendine ve yeteneklerine odaklan’ temasını size hatırlatacak.

KENDİNİZLE GURURLANACAKSINIZ

2021 burç yorumları! Hangi burç nasıl etkilenecek?

Başarı kazanmanız uyumlu yapınızı daha fazla ortaya çıkaracak. Mütevazi olmaktan vazgeçmeyecek ama kendinizle de gururlanacaksınız.

Zedelenmiş özgüveninizi sadece kendi, kendinize tamir edeceğinizi biliyorsunuz ve artık start zamanı.

Balık burcu kişileri için aşk konusunuz es geçmek olmaz. Her insan sevgiden beslenir ama Aşk Balıkların sıkı, sıkıya sarıldığı gelişim ve büyüme için temel beslenme alanlarıdır. Hayatınızda aşk olmadığı zaman dayanma gücünüz azalıyor, yaşam anlamsızlaşıyor. Bu durumu kimselerle paylaşmasanız bile siz biliyorsunuz.

Son yıllarda aşk konusunda istediğiniz ilişkiyi yaşayamadınız. Genelde sonu hayal kırıklıkları ile biten ve size uygun olmayan kişilerle aşk ilişkileri yaşadınız. İstediğiniz gibi birinin hayatınıza gelmeyeceğini düşünerek aşk defterini kapattığını söyleyen Balıkların sayısı da bir hayli fazla. 2021 yılında kapalı defterler açılacak üstelik tertemiz bir sayfaya ‘Hoş geldin aşk’ yazacaksınız.

Evli Balıklar içinde yaraları sarma süreci başlıyor. Partnerinizle birlikte geçirdiğiniz günleri acı ve tatlısı ile masaya koyacak ve adalet terazisinden geçireceksiniz. İyilik ve güzelliklerin daha ağır gelmesi ile partnerinizin elini yeniden tutacak ve gözleriniz parlayarak onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyeceksiniz.

2021 yılı boyunca hayatınızda ki birçok olumsuzluğu halletmenin verdiği huzur sağlığınıza da olumlu yansıyacak. Ama dikkatli olmanız gereken konulardan biri yine de sağlığınız olacak. Neptün gezegeni alerjik durumlar ve zehirlenmelere yatkınlık yaratabilir. Neptün gezegeni bugüne kadar hiç fark etmediğiniz alerjik durumlar ortaya çıkarabilir. Çok sevdiğiniz bazı yiyecek veya içeceklerin dokunması canınızı sıkabilir ama hiçbir hastalık sonsuz değil. Şifanın önce kendinizde olduğunu bilirseniz kısa sürede iyileşebilirsiniz.

Demet Hoşman