Bakanların Narin mesajında gözden kaçan ‘aile’ detayı

Yayın tarihi: 8 Eylül 2024 Pazar 2:02 pm - Güncelleme: 8 Eylül 2024 Pazar 2:02 pm

Haber: Haber Merkezi

Diyarbakır’da 19 gündür kayıp olarak aranan 8 yaşındaki Narin Güran‘ın cansız bedeni evinin yakınındaki derede bulundu. Güran’ın cansız bedeninin bulunmasının ardından yapılan açıklamalarda aileye baş sağlığı dilenmemesi dikkat çekti.

Diyarbakır’da 19 gündür aranan 8 yaşındaki Narin Güran’dan acı haber geldi. Güran’ın cesedi daha önce aranmış olan Eğertutmaz Deresi’nde taşlarla saklanmış vaziyette bulundu. Cesedin dereye ne zaman bırakıldığı konusundaki tartışmalar sürerken bakanlardan da olayla ilgili paylaşımlar geldi. Bakanların paylaşımlarında aileye başsağlığı dilenmemesi dikkat çekti.

Narin’den acı haber! Cansız bedeni bulundu

İşte bakanların mesajları:

ACI HABER ALİ YERLİ KAYADAN

Narin Güran’ın cesedine ulaşıldığı haberini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu. Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.” dedi.

“BAŞIMIZ SAĞOLSUN”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş “Diyarbakır Bağlar’da kaybolan evladımız Narin’in maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Başımız sağ olsun. Narin yavrumuzun mekanı cennet olsun. Sorumluların en ağır cezayı alması için Bakanlık olarak sürecin bizzat takipçisi olacağız.” açıklamasını yaptı.

“SORUMLU OLANLAR ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEK”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından yaptığı ilk açıklamasında, “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir.” ifadesini kullandı.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ