“Bakanlar arasında kaos yaşanıyor”

Yayın tarihi: 17 Nisan 2020 Cuma 3:12 pm - Güncelleme: 17 Nisan 2020 Cuma 4:10 pm

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugüne kadar Bilim Kurulu’nun önerdiği hiçbir şeyi kabul etmediğini iddia eden Akşener, “Tek adam sistemi bakanlar arasında kaos yaratıyor” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, FOX TV’de Çalar Saat programına konuk oldu. Akşener’in açıklamalarından satır başları şunlar:

Türkiye’nin, ekonominin çok kötü olduğu bir dönemde salgına yakalandığını vurgulayan Meral Akşener, “Tüm siyasi partilerden birer ekonomist temsilcinin katılımıyla bir kurul oluşturulmalı” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, bugüne kadar Bilim Kurulu’nun önerdiği hiçbir şeyi kabul etmediğini öne süren Akşener, “Tek adam sistemi bakanlar arasında kaos yaratıyor” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’tan yurt dışından dönmek isteyenlere ilişkin açıklama

Meral Akşener’in açıklamalarından dikkat çeken bölümler şöyle:

PARÇA PARÇA KRİZ YÖNETİLMEZ

* İçişleri Bakanı Soylu geçen haftaki sokağa çıkma yasağı meselesinin son derece yanlış bir iş olduğunu ifade etti. “Sorumluluğu ben alıyorum diyerek” istifa etti. Bu bir kriz, bu krizi parça parça yönetiyorlar. O kriz yönetilemediği için ikinci bir krize sebep oluyor. Halbuki bütüncül bir manada olması lazım.

Fatih Portakal’dan RTÜK cezasına tepki: Haber vermeye devam edeceğiz

YANDAŞ MÜTEAHHİTLERE ÖDEMELER KESİLSİN

* Merkez Bankası yedek akçesi gitmiş, işsizlik fonunun 131 milyar lirasının ne olduğu belli değil. Ben olsam, Covid-19’dan dolayı bu yandaş müteahhitlere verilen müşteri garantili ödemeleri, bu iş başımızdan gidinceye keserim.

RTÜK cezaları Amerika’nın Sesi’nde haber oldu

ÖLMÜŞ ANAMA KADAR SÖVDÜLER

* İnfaz yasasıyla ilgili olarak en başından beri “Şeffaf biçimde kamuoyuyla paylaşın” dedik. Çocuk evliliklerine yönelik bir maddenin geleceğine dair bir şey ortaya atıldı. Sosyal medyadan ben bir açıklama yaptım. Beni linç ettiler, çirkin bir süreç başladı. MHP’nin genel başkan yardımcıları, AKP’nin trolleri… Ölmüş anama kadar sövüldü.

Market açılışındaki izdiham görüntüleri infial yarattı