Murat Kurum Ankapark için Mansur Yavaş’ı suçladı: 3 yıldır çürümeye terk ettiniz

Yayın tarihi: 22 Temmuz 2022 Cuma 9:02 pm - Güncelleme: 22 Temmuz 2022 Cuma 9:25 pm

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankapark’ın son haliyle ilgili CHP’yi ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı suçladı. Kurum, Ankapark’ın 3 yıldır çürümeye terk edildiğini iddia etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bitlis’i gezdi.  Melih Gökçek’in verdiği kamu zararına ilişkin tek söz etmeyen Bakan Kurum, Mansur Yavaş’a yüklendi. Yavaş’a suçlamalar yönelten Kurum’a göre Ankapark çürümeye terk edildi.

Kurum’un sözleri şöyle:

“Burası sadece bir Ankapark meselesi değildir. Burası bir zihniyet meselesidir, CHP zihniyeti meselesidir. Üzülerek görüyoruz ki Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı da CHP zihniyetine çok kolay intibak etmiş, bu zihniyetin kodlarına, geleneklerine, tarihine mahkum olmuştur” diyen Bakan Kurum, şu ifadeleri kullandı:

“Bu alanı Ankaralı kardeşlerimizin hizmetine mi sunacaksınız? Yoksa 3 yıldır yaptığınız gibi burayı çürümeye mi terk edeceksiniz? Burayı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da siyasi ikbaliniz için bir malzeme olarak kullanmaya devam mı edeceksiniz? Biz bu sorularımızın cevaplarını milletimiz gibi merakla bekliyoruz. Bunun sonuna kadar da takipçisi olacağız.”

ANKA Park’taki enkaz ilk kez görüntülendi