Bakan Kurum’dan ‘Hatay’ açıklaması: İnşallah devletimiz gereken her türlü yardımı yapacak

Yayın tarihi: 11 Ekim 2020 Pazar 4:46 pm - Güncelleme: 11 Ekim 2020 Pazar 4:47 pm

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hatay’daki yangınla ilgili hasar tespit çalışmalarının başladığını belirterek, ”Tespitlerden sonra inşallah her depremde, her selde olduğu gibi Hatay’ımızdaki yangında da devletimiz olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gereken her türlü yardımı yapacağız” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, memleketi Konya’da ilk olarak İttifak Holding Konyaspor’u ziyaret etti. Ardından da beraberindeki heyetle birlikte bisiklet kullanımını teşvik etmek ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla bisiklet kullandı. Daha sonra basın açıklaması yapan Bakan Kurum, Azerbaycan halkının mücadelesinin yanında olduklarını belirterek, ateşkese rağmen sivillerin üzerine bomba atan Ermenistan’ı kınadığını kaydetti.

CHP heyeti Hatay’da incelemelerde bulundu: Yanmıyor, yakılıyor

Hatay’daki yangına değinen Bakan Kurum, şunları söyledi:

“HER TÜRLÜ YARDIM YAPILACAK”

”Tüm Hatay’a geçmiş olsun diliyorum. Tarım ve Orman Bakanlığımız, AFAD’ımız sahada her türlü çalışmayı yapıyor. Yine Bakanlığımızın da hasar tespit ekipleri sahada. Tespitlerden sonra inşallah her depremde, her selde olduğu gibi Hatay’ımızdaki yangında da devletimiz olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gereken her türlü yardımı yapacağız.”

Hatay’daki yangın bölgesinde maden projesi yapılacakmış!